Brug Street View-historier som inspirationskilde

Billede – Zanzibar

Zanzibar

Se gruppen af certificerede Street View-fotografer med navnet World Travel in 360 (WT360) fortælle om projekt Zanzibar, som de udfører i samarbejde med regeringen i Tanzania med det formål at "få Zanzibar på kortet". Federico Debetto, Nickolay Omelchenko og Chris du Plessis rejste til Tanzania for at forberede kortlægningen af øgruppen, uddanne lokalbefolkningen i Street View -fotografering og udarbejde en bæredygtig model, så lokalbefolkningen selv kunne køre projektet i mål.

Billede – Myanmar

Myanmar

I denne video viser Nyi Lynn Seck og hans kolleger fra 3XVIVR Productions det fantastiske Myanmar. Hos 3XVIVR har man lagt mange kræfter i dette særlige projekt, som har til formål at vise Myanmar digitalt og forevige landets kulturarv via 360°-billeder i Street View.

Billede fra Zimbabwe

Zimbabwe

Se Tawanda Kanhema fortælle sin historie om, hvordan han kortlagde Zimbabwe med Street View. Tawanda rejste tilbage til sit hjemland Zimbabwe med det formål at sætte Street View-billeder af hovedstaden Harare og det internationale turistmål Victoria Falls på Google Maps. Han har for nylig udvidet sit projekt, så det også omfatter andre vigtige steder i Zimbabwe.

Billede – Kenya

Kenya

Mød nogle af de Local Guides og certificerede Street View-fotografer, der kortlægger Kenya. Street View var det perfekte værktøj til at opfylde deres ønske om at give hele verden mulighed for at se det fantastisk smukke Kenya.

Billede – Armenien

Armenien

Hør fra Joe Hacobian, som er en af grundlæggerne af nonprofitorganisationen Armenia360. Joe holdt et oplæg på 2019 Street View Summit i London, hvor han fortalte om sit teams arbejde med at kortlægge sine forfædres hjemland. Dette er historien om, hvordan alle kan få mulighed for at kortlægge de steder, der betyder noget for dem, ved hjælp af Street View.

Billede fra Bermuda

Bermuda

Se denne video for at finde ud af, hvorfor turistorganisationen Bermuda Tourism Authority valgte at hyre Miles Partnership, et bureau, som har opnået Trusted-badget i Street View og har de fornødne redskaber til at indsamle Street View-billeder. Miles Partnership har samarbejdet med Bermuda Tourism Authority med henblik på at optimere organisationens tilstedeværelse på nettet via Google Maps, udbrede kendskabet til lokale virksomheder og hjælpe turister, der planlægger (eller bare drømmer om) at rejse til Bermuda, med at udforske øgruppen virtuelt.

Billede fra Tonga

Tonga

Grundlæggerne af Grid Pacific, Tania Wolfgramm og Wikuki Kingi, dokumenterer deres kortlægningsrejse rundt i Tonga. Følg den fascinerende rejse, når de iværksætter deres ambitiøse plan om at få hele øgruppen Tonga på Street View med det formål at promovere kulturen i Tonga og andre stillehavsøer. Følg deres fascinerende rejse her.