Tag et kig på alle Street View-kortlægningsrejser

Billede fra Zimbabwe

Zimbabwe

Se Tawanda Kanhema fortælle sin historie om, hvordan han kortlagde Zimbabwe med Street View. Tawanda rejste tilbage til sit hjemland Zimbabwe med det formål at sætte Street View-billeder af hovedstaden Harare og det internationale turistmål Victoria Falls på Google Maps.

Billede fra Bermuda

Bermuda

Hør om, hvordan Bermuda Tourism Authority, en organisation, der står for markedsføring af en destination, bruger Google-værktøjer og Street View til at optimere deres onlinetilstedeværelse på Google Maps, udbrede kendskabet til lokale virksomheder og samtidig hjælpe turister, der planlægger (eller bare drømmer om) at rejse til Bermuda, med at udforske øen virtuelt.

Billede fra Tonga

Tonga

Tania Wolfgramm og Wikuki Kingi, grundlæggere af Grid Pacific, en organisation, der fremmer kulturel bevidsthed for nationer i det sydlige Stillehav, dokumenterer deres kortlægningsrejse i Tonga. Følg deres fascinerende rejse, når de indleder deres ambitiøse plan om at få hele øen Tonga på Street View.

Højdepunkter fra Google Maps Street View-konferencen i 2018

Se højdepunkter fra sidste års Google Maps Street View-konference, en årligt tilbagevendende begivenhed, der samler Street View-bidragydere fra hele verden