Se, hvornår, hvor og hvordan vi tager 360°-billeder

Mød Googles farverige Street View-flåde, og se, hvordan vi tager 360°-billeder for at forbedre verdenskortet.

Google Street View-billedsamling
Bil i animation til Google Street View-billedsamling

Billedkilder

Street View-billeder kommer fra to kilder: Google og vores bidragydere.

Vores indhold
Indhold fra bidragydere

Vores indhold

På Google-ejet indhold står der "Street View" eller "Google Maps". Ansigter og nummerplader på vores billeder sløres automatisk.

Politikdetaljer

Google Street View-billede fra Petra i Jordan

Indhold fra bidragydere

Indhold, som brugere har bidraget med, ledsages af et kontonavn, der kan klikkes eller trykkes på, og – i nogle tilfælde – et profilbillede.

Politikdetaljer

Bidrag til Street View

Google Street View-billede – Federico Debetto kortlægger Zanzibar

Hvor vi kortlægger i denne måned

Vi kører og vandrer rundt omkring i verden for at skaffe dig billeder, der forbedrer din oplevelse og hjælper dig med at opdage verden omkring dig. Hvis du vil vinke til vores team, kan du se nedenfor, hvornår de kommer til en lokation i nærheden af dig.

Dato Distrikt
Dato Distrikt

På grund af faktorer, som vi ikke selv er herre over (vejret, vejarbejde osv.), kan der være tilfælde, hvor vores biler enten er ude af drift, eller der kan forekomme mindre ændringer. Vær også opmærksom på, at hvis listen angiver en bestemt by, kan mindre byer inden for køreafstand være inkluderet.

En flåde, der er klar til at finde verdens undere

Vi har besøgt fantastiske steder på alle syv kontinenter, og vi er ikke færdige endnu. Før vi tager afsted, overvejer vi mange faktorer, f.eks. terrænet, klimaforholdene og befolkningstætheden, for at anvende den helt rigtige flåde og tage de bedste billeder.

Street View-bil

Street View-bilen har et kamera på taget og er vores mest anvendte udstyr til indsamling af billeder. Den har kørt mere end 10 millioner miles rundt omkring i verden og taget billeder, bl.a. et billede af en hest, der spiser en banan.
Street View-bil

Trekker

Dette bærbare kamerasystem kan bruges som en rygsæk eller monteres på taget af en pickup, en snescooter eller en motorcykel. Det gør det muligt for os at tage billeder i smalle gader eller på steder, hvor vi kun kan komme til fods, f.eks. inkabyen Machu Picchu.
Trekker

Vi gør kort levende

Når vi er færdige med at tage billeder, er det tid til at vise dem på din skærm. Her er et glimt af, hvad vores team foretager sig bag kulisserne.

 • Sådan indsamles billederne

  Først skal vi køre rundt og fotografere de steder, der skal vises i Street View. Vi holder nøje øje med en lang række faktorer, herunder vejret og befolkningstætheden i de enkelte områder, for at finde frem til, hvor og hvornår vi kan indsamle de bedst mulige billeder.

 • Justering af billeder

  For at matche hvert billede med den relevante geografiske placering på kortet kombinerer vi signaler fra bilens sensorer til måling af GPS-data, hastighed og retning. Det giver os mulighed for at rekonstruere bilens nøjagtige rute og endda vippe og justere billeder efter behov.

 • Forvandling af billeder til 360°-billeder

  For at undgå huller i 360°-billederne tager tilstødende kameraer overlappende billeder, som vi så sætter sammen til et enkelt 360°-billede. Vi benytter derefter særlige algoritmer til billedbehandling for at mindske "syningerne" og skabe glidende overgange.

 • Visning af det rette billede

  Hastigheden, hvormed bilens lasere reflekteres i overflader, viser os, hvor langt væk en bygning eller et objekt er, og gør det muligt for os at bygge 3D-modeller af verden. Når du bevæger dig til et område i det fjerne i Street View, afgør modellen, hvilket panorama der skal vises for den pågældende lokation.

Hvor vi har været

De blå områder på kortet viser, hvor Street View er tilgængelig. Zoom ind for at se flere detaljer, eller gennemse Google Maps.

Få flere oplysninger