Fremhæv din virksomhed på Google Maps

Få flere kunder i butikken ved at vise flotte billeder af din virksomhed i Google Maps. Opret en virtuel rundtur med hjælp fra en professionel Street View-fotograf, eller få udstyr, der er kompatibelt med Street View, så du selv kan tage billeder.

360°-billeder og rundvisninger opnår resultater

Billeder i høj kvalitet på din virksomhedsprofil kan forbedre brugeroplevelsen og gør det nemmere for kunder at finde dig. Med 360°-rundvisninger kan kunder få et kig indenfor, inden de ankommer, og derved øges din synlighed på nettet.

Ikon for Synlighed

62 % af besøgende foretrækker virksomhedsprofiler med billeder af butikkens indretning.

Ikon for Virtuel rundtur

Virksomhedsprofiler med billeder og en virtuel rundtur har dobbelt så stor sandsynlighed for at generere interesse.

Ikon for Virksomhedsprofil

Fuldendte virksomhedsprofiler giver folk tillid til virksomheden, og de anses med 78 % større sandsynlighed som veletablerede.

Ikon for Virksomhed

I gennemsnit resulterer 41 % af søgninger efter virksomheder på Google Maps i et besøg på stedet.

Ikon for Motiver kunder

Virksomhedsprofiler med billeder og rundvisninger motiverer 29 % af tiden kunder til at foretage et køb.


Fremvis din virksomhed fra alle vinkler

Giv folk større tillid til din virksomhed ved at offentliggøre en virtuel rundtur med flotte indendørsbilleder eller opdaterede Street View-billeder af facaden. Det gør det også lettere for potentielle kunder at finde virksomheden. Du kan få hjælp fra en professionel, certificeret Street View-fotograf, og du kan også vælge at bruge Street View-appen, hvis du selv vil tage billeder og offentliggøre dem.

Virksomhedsejere

Hyr en certificeret Street View-fotograf

Få hjælp fra en professionel fotograf med speciale i at tage flotte billeder til Google Maps. Uanset om du vil have Street View-billeder af din nye butiksfacade set fra gadeniveau eller flotte billeder af høj kvalitet til en virtuel rundtur indenfor i din virksomhed, kan du bruge listerne over professionelle udbydere til at finde en certificeret fotograf i nærheden af dig og lade vedkommende klare resten.

360°-rundvisning

Opret din egen 360°-rundvisning

Brug udstyr, der er kompatibelt med Street View, hvis du selv vil tage 360°-billeder og offentliggøre dem. Med dette udstyr til professionel brug kan du give kunderne en fantastisk visuel oplevelse, og du kan bruge Street View-appen til at dele, overføre og/eller offentliggøre 360°-billeder i Google Maps.

Forventninger til en certificeret fotograf

En erfaren Street View-bidragyder kan hjælpe en virksomhed med at opnå større eksponering og få den til at skille sig ud fra mængden i Google Maps. Inden du springer ud i det, er det dog vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i begge parters rolle i dette samarbejde.

Virksomhedsejere

  • Hvis du hyrer en certificeret fotograf til at tage billeder af din virksomhed, skal du være opmærksom på, at Google ikke kan give nogen garanti med hensyn til kvaliteten af vedkommendes tjenester.
  • Alle forhandlinger om vilkår, tjenester og pris foretages mellem dig og fotografen.
  • Du skal betale den certificerede fotograf direkte for billeder og/eller virtuelle rundture – betalingen kan ikke foretages til eller via Google.
  • Hvis der opstår en tvist, skal du selv løse den sammen med fotografen eller bureauet i henhold til vilkårene i den kontrakt, I har indgået.
  • Hvis du vil rapportere et problem med de tjenester, som en certificeret Street View-fotograf tilbyder, kan du gøre det ved at udfylde denne formular

Sådan bestiller du Street View-tjenester

Ved hjælp af teknologi, der er kompatibel med Street View, kan certificerede fotografer tage og offentliggøre billeder på gadeniveau for at opdatere Street View i lokalsamfundet.

  • Hos Google har vi hverken fotografer ansat eller egne bureauer, men vi tillader, at bidragydere offentliggør opdaterede Street View-billeder af vejnettet. På vores lister over professionelle udbydere kan du finde fotografer og bureauer, som har demonstreret deres ekspertise ved at bidrage med flotte billeder af høj kvalitet.
  • Hos Google har vi en målsætning om at hjælpe dig og alle andre med at opdage nye steder og opleve omverdenen, og derfor kører vi rundt og tager Street View-billeder i en lang række lande. Tjek vores ruteplan for at se, om vi snart lægger vejen forbi dig, eller kontakt en certificeret fotograf, hvis du vil have taget billeder her og nu.