Hyr en certificeret fotograf for at opnå større synlighed

Hyr en certificeret fotograf for at opnå større synlighed

Watch the film

Link to Youtube Video (visible only when JS is disabled)

Certificerede fotografer i Street View:

Ikon for Trusted
 • Har opnået Street View Trusted-badget
 • Har bidraget med 50 godkendte og offentliggjorte 360°-billeder
 • Er med i vores indeks over fagfolk, der kan hyres
 • Må bruge Trusted-brandaktiver til markedsføringsformål

Forventninger til en certificeret fotograf

En erfaren Street View-bidragyder kan hjælpe en virksomhed med at opnå større eksponering og få den til at skille sig ud fra mængden i Google Maps. Inden du springer ud i det, er det dog vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i begge parters rolle i dette samarbejde.

Virksomhedsejere

 • Hvis du hyrer en certificeret fotograf til at tage billeder af din virksomhed, skal du være opmærksom på, at Google ikke kan give nogen garanti med hensyn til kvaliteten af vedkommendes tjenester.
 • Alle forhandlinger om vilkår, tjenester og pris foretages mellem dig og fotografen.
 • Du skal betale den certificerede fotograf direkte for billeder og/eller virtuelle rundture – betalingen kan ikke foretages til eller via Google.
 • Hvis der opstår en tvist, skal du selv løse den sammen med fotografen eller bureauet i henhold til vilkårene i den kontrakt, I har indgået.
 • Hvis du vil rapportere et problem med de tjenester, som en certificeret Street View-fotograf tilbyder, kan du gøre det ved at udfylde denne formular.
Google Street View-virksomhedsejer med certificeret fotograf

Sådan bestiller du Street View-tjenester

Ved hjælp af teknologi, der er kompatibel med Street View, kan certificerede fotografer tage og offentliggøre billeder på gadeniveau for at opdatere Street View i lokalsamfundet.

 • Hos Google har vi hverken fotografer ansat eller egne bureauer, men vi tillader, at bidragydere offentliggør opdaterede Street View-billeder af vejnettet. På vores lister over professionelle udbydere kan du finde fotografer og bureauer, som har demonstreret deres ekspertise ved at bidrage med flotte billeder af høj kvalitet.
 • Hos Google har vi en målsætning om at hjælpe dig og alle andre med at opdage nye steder og opleve omverdenen, og derfor kører vi rundt og tager Street View-billeder i en lang række lande. Tjek vores ruteplan for at se, om vi snart lægger vejen forbi dig, eller kontakt en certificeret fotograf, hvis du vil have taget billeder her og nu.
Google Street View-certificeret fotograf med kamera

Find en certificeret fotograf i dit område

Kom godt i gang ved at søge efter en certificeret fotograf i nærheden af dig.

Bureau By Mailadresse Telefonnummer
Bureau By Mailadresse Telefonnummer

*Der er midlertidigt lukket for tilmelding til programmet Street View Trusted.