Billedkilder

Street View-billeder kommer fra to kilder: Google og vores bidragydere.

Vores indhold

Vores indhold

På Google-ejet indhold står der "Street View" eller "Google Maps". Ansigter og nummerplader på vores billeder sløres automatisk.

Indhold fra bidragydere

Indhold fra andre bidragydere

Indhold, som brugere har bidraget med, ledsages af et kontonavn, der kan klikkes eller trykkes på, og – i nogle tilfælde – et profilbillede.

Sådan giver Google dig Street View-billeder

Vores team af teknikere arbejder hårdt bag kulisserne for at give brugerne adgang til Street View-billeder. Her er et indblik i, hvad teamet gør for at give dig Street View.

Oplev verden omkring dig i 360°. Se galleriet

Hvor vi er på vej hen

Vi kører gennem mange lande med Street View-bilen for at give dig billeder, som forbedrer din oplevelse og hjælper dig med at opdage verden omkring dig. Se listen over lande, hvor vi kører eller laver rundture næste gang.

Land
Område Distrikt Tid
{[value.region]} {[value.districts]} {[value.datestart| date:'MM/yyyy']} - {[value.dateend| date:'MM/yyyy']}

På grund af faktorer, som vi ikke selv er herre over (vejret, vejarbejde osv.), kan der være tilfælde, hvor vores biler enten er ude af drift, eller der kan forekomme mindre ændringer. Vær også opmærksom på, at hvis listen angiver en bestemt by, kan mindre byer inden for køreafstand være inkluderet.

Hvor vi har været

De blå områder på kortet viser, hvor Street View er tilgængelig. Zoom ind for at se flere detaljer, eller søg i indholdet ved hjælp af vores websites og apps.

Googles egen Street View-maskinpark

Se vores Street View-maskinpark.