Navigators USA

Navigators' mission er at motivere drenge, piger og deres forældre til at være mere udendørs og få kendskab til, hvad naturen har at byde på, samtidig med at de lærer hinanden bedre at kende. Navigators arbejder for at fremme interpersonelle færdigheder og præstationer i et rummeligt miljø ved at inkorporere ustruktureret leg i undervisningsplanen.

Driftsomfang

Small

Sektor

Miljø og dyr

Mål

Gemme og organisere aktiver i skyen

Informationsdeling

Øg din sikkerhed og beskyttelse af private oplysninger med mail

Produkt

G Suite til nonprofitorganisationer

Fotokreditering

Navigators USA

Website

https://navigatorsusa.org/

Udfordringen

Da Navigators er en landsdækkende organisation, har de brug for de bedste værktøjer til at koordinere og kommunikere med et stort netværk af frivillige tropsførere rundt om i landet. Og i takt med at antallet af deltagende familier fortsætter med at vokse, skal Navigators opbevare deres oplysninger og data på en organiseret og sikker måde.

Historie

Navigators bruger Google Sheets til at holde styr på deres beholdning af duelighedstegn, uniformer og hatte i realtid og sikre sig, at deres lokalafdelinger har alle de forsyninger, de har brug for. Takket være Google Grupper og Google Sites er det muligt at beskytte personlige oplysninger og vedligeholde sikkerhedstilladelser, så organisationen kan sikre, at det kun er forældrene i de forskellige lokalafdelinger, der ser de relevante oplysninger. Navigators bruger også Google Analyse til at indsamle feedback hurtigt og nemt fra afdelingsledere, og Google Drive giver dem mulighed for at dele idéer til udflugter med andre afdelinger.

"Med Google til nonprofitorganisationer sparer vi tid og penge, så vi kan koncentrere os om det, vi brænder for. Google har gjort det muligt at drive en landsdækkende organisation på et meget lille budget. Jeg behøver ikke at bekymre mig om alt det tekniske. Det er der bare, og det er gratis."

Robin Bossert, grundlægger og administrerende direktør

Effekt

Med mere end 100 uafhængige lokalafdelinger i USA og et meget begrænset budget bruger Navigators USA mange af Googles værktøjer til at udvikle og vedligeholde organisationen.

Se, hvordan andre organisationer bruger Google til nonprofitorganisationer til at gøre en forskel.