Vis din nonprofitorganisations indsats med Google Earth og Maps

Fremstil fængende datavisualiseringer til at måle og dele din organisations resultater – og brug Google Maps Platform til at hjælpe folk med at lokalisere de samfundsnyttige programmer og ressourcer, der er tættest på dem.

Google til nonprofitorganisationer giver Google Maps Platform-kredit til nonprofitorganisationer.

Fordele

Sådan fungerer Google Earth og Maps

Google Earths kortlægningsværktøjer giver dig et bredt udvalg af dynamiske funktioner, f.eks. mulighed for at tage dine tilhængere med på stedet ved hjælp af en virtuel rundvisning. Du kan også oprette detaljerede visualiseringer og vise engagerende data på et kort med premium-adgang til Google Maps Platform.

Se, hvordan Google Earth og Maps giver nonprofitorganisationer værktøjer til at måle og dele deres resultater via fængende datavisualiseringer.

Andre værktøjer, der kan hjælpe dig med at vise din indsats

Der er flere produkter i programmet Google til nonprofitorganisationer ud over Google Earth og Google Maps Platform, som også kan hjælpe dig med at dele visualiseringer af dit arbejde.

Anmod om en konto i Google til nonprofitorganisationer

Når vi har bekræftet, at din organisation er kvalificeret, kan du aktivere de Google-produkter, der bedst opfylder dine behov.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om, hvordan du bruger Google Earth og Maps?

Når din nonprofitorganisation er bekræftet, og du er godkendt til Google Maps Platform-kredit, kan du gå til vores ressourcer og ofte stillede spørgsmål, så du kan få mest muligt ud af værktøjerne.