Oftest stillede spørgsmål

Brug denne side til at finde svar på almindelige spørgsmål om Google til nonprofitorganisationer.

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Gå til Hjælp

 • Er Google til nonprofitorganisationer og dets produkter tilgængelige i alle lande over hele verden?

  Google til nonprofitorganisationer er i øjeblikket tilgængeligt i mere end 65 lande (se tilgængeligheden i de forskellige lande her). Åbn dette diagram for at se, hvilke produkter der er tilgængelige i dit land.
 • Hvad er kravene til kvalificering til Google til nonprofitorganisationer?

  Organisationer kvalificerer sig til Google til nonprofitorganisationer ved at være velgørende nonprofitorganisationer med et godt omdømme i det tilhørende land og være registreret hos den lokale TechSoup-partner. Se landespecifikke retningslinjer for kvalificering her.
 • Jeg har brug for adgang til min organisations Google til nonprofitorganisationer-konto, men jeg har ikke adgang. Hvordan anmoder jeg om adgang?

  Hvis du ikke har adgang til din organisations medlemskonto til Google til nonprofitorganisationer, kan du anmode om adgang ved at følge vejledningen her.
 • Hvor lang tid tager denne proces normalt?

  Det tager normalt ca. 2-14 hverdage. Googles partner TechSoup skal bekræfte din organisation, og at du er tilknyttet den.

  Ved organisationer uden for USA behandles din anmodning inden for få dage, hvis du allerede er registreret hos den lokale TechSoup-partner i dit land. Hvis det ikke er tilfældet, kan det tage længere tid.

  Du modtager en mail, lige så snart din organisation er bekræftet. Du kan også logge ind på Google til nonprofitorganisationer for at se status på din anmodning.

 • Hvad er TechSoup, og hvad er deres rolle i forbindelse med Google til nonprofitorganisationer?

  Google samarbejder med TechSoup om at bekræfte, at alle organisationer, der anmoder om en konto i Google til nonprofitorganisationer, er velgørende nonprofitorganisationer med et godt omdømme. TechSoup er selv en nonprofitorganisation med lokale partnere i hele verden og har som mission at udstyre ikke-statslige nonprofitorganisationer med transformerende teknologiløsninger og -færdigheder. Få flere oplysninger om TechSoup.
 • Kan almennyttige skoler, sundhedsorganisationer eller offentlige myndigheder tilmeldes Google til nonprofitorganisationer?

  Nej. På nuværende tidspunkt kvalificerer din organisation sig ikke til Google til nonprofitorganisationer. Hvis din organisation er en skole, daginstitution, højere læreanstalt eller et universitet, kan du gå til Google for Education.
 • Jeg repræsenterer en amerikansk organisation, der er omfattet af 501(c)(3) i den officielle samling af forbundslove, med velgørenhedsstatus via en gruppefritagelse fra en moderorganisation. Er jeg kvalificeret til Google til nonprofitorganisationer?

  Hvis din organisation har opnået velgørenhedsstatus gennem gruppefritagelse fra en moderorganisation, kan den stadig være kvalificeret til Google til nonprofitorganisationer. Organisationen skal være en særskilt afdeling, der er dækket af en gruppefritagelse, og Google skal kunne bekræfte ud fra offentlige dokumenter, at organisationen er dækket af en kvalificeret moderorganisation gennem en gruppefritagelse.

  Kom i gang ved at logge ind på Google til nonprofitorganisationer og indtaste moderorganisationens EIN-nummer. Hvis der er andre underorganisationer, der bruger det samme EIN til Google til nonprofitorganisationer, bliver du bedt om at oprette en ny ansøgning. I dette tilfælde skal du sørge for at klikke på Start ny ansøgning. Anmod ikke om ejerskab af en underorganisation, du ikke genkender.

  Få flere oplysninger om gruppefritagelser.
 • Er min skattemæssigt sponserede organisation kvalificeret til Google til nonprofitorganisationer?

  Nej, skattemæssigt sponsorerede organisationer opfylder ikke retningslinjerne for kvalifikation til Google til nonprofitorganisationer.