The Crime Victims Treatment Center

CVTC er en almennyttig organisation, der stræber efter at hjælpe mennesker, der har været ofre for voldsforbrydelser.

Driftsomfang

Small

Sektor

Socialarbejde

Mål

Effektiv kommunikation og samarbejde

Pengeindsamling

Skab opmærksomhed

Øg din sikkerhed og beskyttelse af private oplysninger med mail

Produkt

Google Workspace til nonprofitorganisationer

YouTubes nonprofitprogram

Fotokreditering

The Crime Victims Treatment Center

Website

https://www.cvtcnyc.org

Vi forstår, at der er mange forskellige måder at hele fysiske og mentale sår på, og vi anerkender vigtigheden af en holistisk tilgang. CVTC tilbyder en bred vifte af gratis terapeutiske tjenester til alle, der har været udsat for vold. Vi bestræber os på at forsvare overlevende ofre, samarbejde med partnere i en lang række discipliner og tilbyde undervisning til dem, som arbejder med overlevende ofre. Vi stræber efter at ændre kulturelle normer i forbindelse med vold og fremme social retfærdighed via progressiv lovgivning og mobilisering af fællesskaber.

Udfordringen

The Crime Victims Treatment Center skal administrere og skabe kontakt til et stort netværk af frivillige for at fremme organisationens mission. De skal også bruge en løsning på, hvordan de på sikker vis kan opbevare patienternes kontaktoplysninger og mailkorrespondencer. Teamet skal derudover bruge et driftsikkert system, der giver bevillingsskrivere mulighed for at samarbejde problemfrit om udarbejdelsen af nye forslag.

Historie

CVTC bruger Google-værktøjer i forbindelse med behandlingen af overlevende, der har oplevet vold i familien eller mellem partnere, seksuelle overgreb, seksuelt misbrug af børn og andre former for vold og forbrydelser. Organisationen anvender et papirløst system til administration af frivillige via Google Analyse, samarbejder om bevilllingsforslag i Google Docs og arkiverer al mailkorrespondence i deres tilpassede HIPAA-kompatible eksemplar af Google Workspace. CVTC bruger også Meet og YouTube til at skabe opmærksomhed om deres arbejde og mission hos en bred målgruppe.

"Vi har aldrig før haft mulighed for at investere i teknologi. Google til nonprofitorganisationer har givet os mulighed for at investere, uden at vi skal bekymre os om at bruge penge, som vi ikke har, på ting, vi har så desperat brug for."

Christopher Bromson, Assistant Director

Effekt

Med Google til nonprofitorganisationer kan Crime Victims Treatment Center opbevare følsomme oplysninger på en sikker og organiseret måde og samtidig forenkle tilmeldingsprocessen for frivillige. Ved hjælp af kampagner via YouTube lykkedes det CVTC at indsamle mere end 40.000 USD under transmissionen af deres velgørenhedsforestilling Broadway Unlocked i 2014. Tilsammen gør disse forskellige tjenester det en smule nemmere for CVTC at fortsætte med at gøre en forskel.

Se, hvordan andre organisationer bruger Google til nonprofitorganisationer til at gøre en forskel.