Anaheim Ballet

Anaheim Ballets mission er at oplyse og underholde publikum med et program, der har klassiske rødder og en nutidig fremførelse. De giver kvalitetsforestillinger for både balletentusiaster og dem, der aldrig har set ballet før, og tiltrækker både lokale talenter og internationale kunstnere.

Driftsomfang

Small

Sektor

Kunst, kultur og humaniora

Mål

Skab dit YouTube-indhold

Skab opmærksomhed

Produkt

YouTubes nonprofitprogram

Fotokreditering

Anaheim Ballet

Website

https://www.anaheimballet.org/

Udfordringen

Anaheim Ballet stræber efter at inspirere og oplyse publikum om teknikken bag balletten og dens skønhed. Ballet er typisk kun tilgængeligt for det publikum, der fysisk befinder sig i salen. Anaheim Ballet ønskede at skabe mere opmærksomhed omkring ballet og at bringe deres arbejde ud til et publikum, der strakte sig ud over lokalsamfundet.

Historie

Anaheim Ballet brugte YouTube til at sætte spotlys på deres historie. Video gjorde det muligt for nonprofitorganisationen ikke blot at filme forestillinger, men også at optage eksklusivt indhold om ballettens verden med nogle kreative indslag. Den lette tilgængelighed til YouTube og det globale fællesskab har givet Anaheim Ballet mulighed for at nå ud til millioner af seere uden at skulle forlade den hjemlige scene.

"Jeg elsker YouTube, fordi det har givet os en global scene at optræde på."

Evan Rosenberg, mediedirektør, Anaheim Ballet

Effekt

YouTube har fungeret som en ny og unik kanal, hvor Anaheim Ballet kunne indsamle donationer til at fortsætte deres arbejde. Med de inspirerende videoer af forestillinger og danserne bag scenen har Anaheim Ballet opbygget personlige relationer til balletentusiaster over hele verden, samtidig med at de har udvidet deres aktiviteter hjemme.

Se, hvordan andre organisationer bruger Google til nonprofitorganisationer til at gøre en forskel.