Nuru International

Nuru International har som mission at udrydde ekstrem fattigdom i afsides landområder. Organisationen iværksætter lokalt ledede udviklingsprojekter, f.eks. Nuru Kenya og Nuru Ethiopia, der leverer high-touch holistisk programlægning inden for landbrug, finansiel inklusion, sundhedspleje og uddannelse. Denne holistiske tilgang involverer alle medlemmer af husstanden i at skabe modstandsdygtighed og stoppe intergenerationel fattigdom.

Driftsomfang

Medium

Sektor

International, udenrigsanliggender

Mål

Pengeindsamling

Skab opmærksomhed

Øge produktiviteten og strømline driften

Produkt

Google Workspace til nonprofitorganisationer

YouTubes nonprofitprogram

Fotokreditering

Fotos fra Nuru International på dette website tilhører Nuru International.

Website

https://www.nuruinternational.org/

Udfordringen

Nuru har gjort alt for at fjerne administrationsomkostninger, så ressourcerne kan bruges på at undervise lokale ledere med værktøjer og viden, der kan løfte lokalsamfundet ud af ekstrem fattigdom. Eftersom Nuru drives virtuelt, har organisationen brug for hjemmekontorer og fællesskabsbaserede kontorer frem for et hovedkontor i USA, hvilket giver dem mulighed for at investere mere i deres partneres lokalsamfund. Organisationens medarbejdere arbejder i 11 forskellige tidszoner, hvilket betyder, at de skal bruge digitale værktøjer for at samarbejde effektivt.

Historie

Nuru har haft stor gavn af produktpakken Google Workspace. "I enhver virksomhed indføres teknologi på forskellige niveauer," siger Kim Do, Strategic Communications Director. "Google Workspace har været en succes for os, fordi det er en alt i én-løsning, hvilket betyder, at vi kan oplære vores team i en enkelt værktøjspakke på en mere driftsikker måde."

Nuru bruger Google Maps til at forbinde medarbejderne i USA og i de nødlidende områder. Selvom medarbejderne i USA befinder sig på den anden side af jorden, kan de få et indblik i, hvad der foregår, og de kan hjælpe med at beskytte nødhjælpsarbejderne ved at sørge for, at de holder sig inden for de lokale grænser og undgår at skabe konflikter, der kunne opstå, hvis de ikke havde denne viden. De anvender endda kort i oplæringen af nye medarbejdere. "Nuru bruger billedbobler og Street View til at give nye medarbejdere et indblik i udviklingsprojekterne i Kenya og Etiopien, før de overhovedet har sat deres ben disse steder," siger Brian von Kraus, Security Strategic Advisor. "Takket være muligheden for at oprette tilpassede kort kan vores lokale medarbejdere desuden se med deres egne øjne, hvor stor en indsats de har ydet, og hvor mange landmænd de har hjulpet."

Nuru har også brugt YouTube til at nå ud til en bredere målgruppe. "Videoer er afgørende for at nå en bredere målgruppe, da det er vores primære måde at skabe kontakt mellem vores støtter i USA og de landmænd, vi hjælper, i subsaharisk Afrika. Det er fantastisk at se, hvor engagerede vores donorer er i vores mission, når de har set optagelser af vores arbejde i Kenya og Etiopien," siger Kim Do, Strategic Communications Director. "Med YouTube kan vi hurtigt gøre nye videoer tilgængelige for vores donorer, der er på farten, på en meningsfuld og dynamisk måde. Derudover er vi vilde med, hvordan YouTube giver os mulighed for at tilpasse vores side, så vi nemt kan udvide vores brands udtryk."

"Videoer er afgørende for at nå en bredere målgruppe, da det er vores primære måde at skabe kontakt mellem vores støtter i USA og de landmænd, vi hjælper, i subsaharisk Afrika."

Kim Do, Strategic Communications Director.

Effekt

Ved at arbejde i realtid med samarbejdsværktøjerne i Google Workspace har Nuru øget effektiviteten af deres daglige drift i 11 forskellige tidszoner. De har brugt udvidelser i Google såsom "Modify Event Default" for at reducere antallet af mails, når de planlægger møder. De sender links til Google Drev i stedet for at tilføje filer, som hver enkelt ansat skal downloade, hvilket er særligt nyttigt i områder med svag internetforbindelse. Når man arbejder i afsides landområder med regelmæssige strømafbrydelser, begrænset båndbredde og begrænset adgang til køb og reparation af computere, er vidensstyring altafgørende. Nuru har været i stand til at strømline organisationens procedurer for vidensstyring og har derved fået bugt med disse forhindringer.

Se, hvordan andre organisationer bruger Google til nonprofitorganisationer til at gøre en forskel.