Indeks over certificerede produktpartnere

På denne side finder du udvalgte og dygtige partnere, som kan hjælpe dig med produkter i Google til nonprofitorganisationer.

G Suite

Kom godt i gang med G Suite ved hjælp af support fra en Google Cloud-partner, der er ekspert i G Suite. Uanset om du er på udkig efter support til migrering eller en grundig vejledning i forbindelse med din G Suite-strategi, forenkler Google Clouds G Suite-partnere dit projekt og forbedrer din virksomheds resultater.

Ad Grants

Fællesskabet for certificerede Google Ad Grants-eksperter er udviklet til at forbedre Ad Grants-oplevelsen for både eksperter og legatmodtagere. Dette fællesskab fremhæver netværket af bureauer, konsulenter og undervisere, som tager sig af nonprofitorganisationer på globalt plan, og sætter legatmodtagere i kontakt med anbefalede eksperter via vores fællesskabsindeks.

YouTube

Gør din vision til virkelighed. Udforsk YouTubes ressourcer, og søg efter YouTube-certificerede virksomheder, der kan hjælpe dig med at udrette mere.

Maps Platform

Kom godt i gang med Google Maps Platform ved hjælp af support fra en Google Cloud-partner, der er ekspert i Google Maps Platform.