Chromebooks For Families

Til det, der betyder mest

Chromebooks har ubegrænset lagerplads1 til billeder og automatisk sikkerhedskopiering,2 så du slipper for bekymringer og altid har dine mindeværdige øjeblikke ved hånden.

Sammen om det

Uanset om det er over køkkenbordet eller i sofaen er Chromebooks skabt til at blive delt af de personer, der betyder mest. Nemme skift mellem konti giver alle brugere deres eget område på enheden, og automatiske sikkerhedsopdateringer2 beskytter familien mod computervirus og malware.

Kontoskift
Konti, der administreres med Family Link
Indbygget virusbeskyttelse
Robust design

Til familier

Starter hurtigt op

Lang batteritid

Fungerer online og offline

Forbliver hurtig

Til stolte forældre

Din Chromebook holder styr på det hele fra første skoledag til den afsluttende eksamen. Og Chromebookens lette design giver dig mulighed for at tage den med på farten.

Hold styr på minderne
Planlæg nye eventyr

Få 100 GB gratis Drev-lagerplads, så du kan begynde at forberede din næste familieudflugt eller weekendtur for mor og far.

Slip kreativiteten løs

Nogle Chromebook-modeller leveres med indbygget pen, som kan vække din indre kunstner – uanset om du skitserer eller tilpasser et foto.

1. Google Fotos giver ubegrænset lagring af fotos i høj kvalitet (16 MP). Fotos, der lagres i oprindelig kvalitet, begrænses af den lagerplads, der er tilgængelig på din Google-konto.

2. Kræver internetforbindelse.

3. Nogle appaktiviteter, f.eks. for musikafspillere og beskedapps, som kører i baggrunden, registreres ikke fuldstændigt i ugentlige eller månedlige aktivitetsrapporter.

Google bruger cookies i forbindelse med levering af tjenester, annoncetilpasning og trafikanalyse. Du kan til enhver tid justere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger i dine Google-indstillinger. Få flere oplysninger. OK