Nu er det nemmere end nogensinde at skifte fra Windowsfra en Mac-computer®

Overfør dine ting til en ny Chromebook i tre enkle trin

Sådan skifter du:

Trin 2

Sikkerhedskopiér filer, billeder og musik

Filer

Download Backup og synkronisering, og log ind med din Google-konto. Upload derefter filerne fra din gamle computer og dine gamle SD-kort for at gemme dem sikkert i skyen.

Fotos

Upload dine billeder til Google Fotos, så du kan få direkte adgang til dem fra din telefon, tablet og Chromebook. Du skal bare klikke på "Upload nyligt tilføjede billeder og videoer til Google Fotos", når du konfigurerer Backup og synkronisering.

Musik

Føj din musik til Musikmanager, så du kan høre dem i Google Play Musik.

Se det hele på din nye Chromebook

Når du er logget ind, er du klar. Alt det bedste fra Google er indbygget i din Chromebook, og du har et væld af apps lige ved hånden.

Har du brug for mere hjælp?

Apple, Apple-logoet og MacBook Pro er varemærker tilhørende Apple Inc. og registreret i USA og andre lande. Mac App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Mac er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc.

* Anvendt med tilladelse fra Microsoft.

* Anvendt med tilladelse fra Microsoft.

Google bruger cookies i forbindelse med levering af tjenester, annoncetilpasning og trafikanalyse. Du kan til enhver tid justere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger i dine Google-indstillinger. Få flere oplysninger. OK