Så er der apps

Google Play Butik er fyldt med apps, der kan hjælpe dig med alt fra arbejde til underholdning.

Apps til arbejde

Få tingene gjort på en hurtigere og nemmere måde med produktivitetsapps i Google Play Butik.

Evernote

Opret huskelister, skriv en påmindelse, eller tag et billede. Arbejd på og del dine ideer på alle dine enheder, uanset hvor du er.

Slack

Slack samler alle de ting og personer, du har brug for, så du kan få tingene gjort.

SketchBook

Illustrer dine idéer på en naturlig måde på din Chromebook, uanset hvor du er.

MyScript Nebo

Med MyScript Nebo® kan du skrive i hånden, tegne og hurtigt redigere og formatere dine noter og derefter konvertere dem til digitale dokumenter med det samme.

Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader er det gratis program til pålidelig visning, annotering og signering af PDF-filer.

Apps til kreative formål

Skab. Del. Inspirer. Altsammen på din Chromebook.

Adobe Photoshop Lightroom

Brug appen Adobe Photoshop Lightroom CC til at redigere og dele billeder med et professionelt udseende fra din Chromebook.

AutoCAD

Opret, se og rediger CAD-tegninger.

ArtCanvas

Lav professionel kunst med blyanter til stregtegninger, børster, tuscher eller penne. Med den trykfølsomme styluspen kan du tegne, som var det på papir.

Illustrator Draw

Lav vektorkunst med billed- og tegnelag, som du kan sende til Adobe Illustrator CC eller til Photoshop CC.

Adobe Photoshop Sketch

Brug din Chromebook til at tegne – du kan både bruge blyanter, penne, markører, viskelædere, tyk akrylfarve, blækpensler og pensler til pastelfarver og akvarelmaling.

Squid

Tag håndskrevne noter naturligt ved hjælp af en aktiv pen, passiv styluspen eller din finger.

Infinite Painter

Slip fantasien løs, når du maler, skitserer, tegner og blander med lethed.

Apps til sjov og ballade

Vis dine evner i de bedste spil fra Google Play Butik.

Bubble Witch 3

Heksen Stella er tilbage i Bubble Witch 3 Saga, og hun har brug for din hjælp til at overvinde den onde Wilbur i dette spændende eventyr.

Star Wars™: Galaxy of Heroes

Udlev dine Star Wars™-drømme på din Chromebook, når du kæmper sammen med dine yndlingshelte fra den lyse og den mørke side på legendariske steder for at blive galaksens herre.

Galaxy on Fire 2™ HD

Galaxy on Fire 2™ HD er den komplet optimerede Google Play-version af Fishlabs’ prisbelønnede simulator med kampe og handel i rummet.

Asphalt 8: Airborne

Et spil til personer, som elsker ekstreme arkaderacerspil, med rigtige drømmebiler og fantastisk grafik, der også vil glæde fans af bilsimulatorer.

ROBLOX

Velkommen til verdens største sociale platform for spil.

Minecraft: Story Mode – sæson 2

Lav dit eget eventyr på Chromebook. Slå pjalterne sammen med Jesse og resten af banden for at udforske og træffe valg, der vil skabe den historie, du oplever.

Vainglory

Velkommen til Halcyon Fold. Slut dig til vennerne i et MOBA-spil (Multiplayer Online Battle Arena), hvor du gratis kan kæmpe mod andre spillere i realtid. Prøv alle de forskellige spiltilstande.

Apps til hele familien

Se film, spil videospil, og sig hej, når du er hjemmefra, ved hjælp af dine yndlingsapps.

Google Play Film

Med Google Play Film og TV kan du se film og tv-serier, der er købt eller lejet i Google Play.

Google Fotos

Google Fotos er et nyt fotogalleri fra Google, der er skabt til den måde, du tager fotos på i dag. Dine fotos og videoer sikkerhedskopieres og organiseres automatisk1, så du kan finde og dele dem hurtigere – uden at løbe tør for plads på din telefon.

Netflix

Nyd din yndlingsunderholdning på din Chromebook med Netflix, verdens førende abonnementstjeneste for tv-serier og film.

VLC

Medieafspilleren VLC er en gratis open source-afspiller til flere platforme, der kan håndtere de fleste multimediefiler samt cd'er, enheder og protokoller for netværksstreaming.

Apps ved hånden

Det bedste fra Google er indbygget. Alle de Google-apps, du kender og er glad for at bruge, følger som standard med Chromebook, så du er klar til start, så snart du logger ind.

Apps til online- og offlinebrug

På Chromebooks kan du nemt skifte mellem dine yndlingsapps på skrivebordet og i browseren, så du altid kan fortsætte der, hvor du nåede til.

Gamle og nye apps

Brug den omfattende samling af apps i Google Play Butik, hvor du finder klassiske og grundlæggende apps samt nye tilføjelser hver dag.

1. Google Fotos giver ubegrænset lagring af fotos i høj kvalitet (16 MP). Fotos, der lagres i oprindelig kvalitet, begrænses af den lagerplads, der er tilgængelig på din Google-konto. Kræver internetforbindelse.

Google bruger cookies i forbindelse med levering af tjenester, annoncetilpasning og trafikanalyse. Du kan til enhver tid justere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger i dine Google-indstillinger. Få flere oplysninger. OK