Nonprofit Marketing Immersion

Gratis kontosupport fra frivillige studerende, der læser digital marketing, og frivillige rundt omkring i verden.

Jeg er en
nonprofitorganisation

Få hjælp til marketing

Jeg er
studerende/
frivillig

Giv marketinghjælp

Jeg er
vejleder

Vejled et team

TIL NONPROFITORGANISATIONER

Få gratis marketinghjælp til din organisation fra studerende eller frivillige med Google Ads-certificeringer

Få hjælp til din Ad Grants-konto fra frivillige, der bakkes op af en vejleder. Få flere oplysninger om programkravene og forventningerne til nonprofitorganisationer her.

Tilmeld dig Google Ad Grants

Få praktisk hjælp med dine annoncer

Promover erfaringsbaseret læring

1. Tilmeld

Når du er klar, kan du tilmelde dig, så du kan blive matchet med et team af studerende/frivillige. Nonprofit Marketing Immersion kører året rundt, og der er ingen deadline for ansøgninger.

OMC Tilmeld nonprofitorganisation

2. Match med et team af frivillige

Så snart der er et tilgængeligt match, bliver du matchet med et team af studerende/frivillige, der har bestået Google Ads-certificeringer og bliver ledet af en vejleder.

OMC Bliv matchet

3. Start kampagner med gratis kontosupport

I løbet af partnerskabet hjælper dit team af studerende/frivillige med at udsende annoncer, og når kampagnen er slut, leverer de en rapport med anbefalinger til fremtidige forbedringer af din konto.

OMC Få gratis kontosupport

TIL STUDERENDE/FRIVILLIGE

Styrk dine færdigheder inden for digital marketing med praktisk erfaring fra den virkelige verden.

Opret Ad Grants-kampagner til en nonprofitorganisation, der har brug for hjælp til at skabe opmærksomhed om deres sag. Få flere oplysninger om programkravene og forventningerne til nonprofitorganisationer her.

Er du allerede registreret som studerende/frivillig eller vejleder? Log ind her.

Få praktisk erfaring med Google Ads

Opbyg værdifulde analyse- og rådgivningsevner

Hjælp nonprofitorganisationer med at gøre en stor forskel

1. Bliv certificeret

Før du er kvalificeret til at blive matchet med en nonprofitkunde, skal du bestå Google Ads-søgecertificeringen og -målingscertificeringen.

OMC Bliv certificeret

2. Tilmeld dit team

Din vejleder skal tilmelde sig her først. Når din vejleders tilmelding er bekræftet og godkendt, skal der tilmeldes én teamleder pr. team her.

OMC Studerende bliver tilmeldt

3. Match med en nonprofitorganisation

Google matcher dig med en nonprofitkunde, og du bruger otte uger på at forbedre deres Ad Grants-konto. Du bliver hjulpet gennem processen med oplæring og detaljeret vejledning.

OMC Studerende bliver matchet

Succeshistorier

Se, hvordan nonprofitorganisationer og studerende har slået sig sammen om at skabe succesfulde marketingkampagner.

Er du eksisterende deltager?

Log ind på dit kontrolpanel for studerende/frivillige nedenfor. Bemærk, at du kun kan få adgang til dette kontrolpanel, hvis du allerede er tilmeldt.

Har du flere spørgsmål om programmet?

Hvornår tilbydes programmet?

Dette program tilbydes året rundt, og der er ingen deadline for tilmelding.

Koster det noget at deltage?

Nej, Nonprofit Marketing Immersion er helt gratis for både studerende/frivillige og nonprofitorganisationer. Hver nonprofitorganisations Google Ad Grants-konto har fra begyndelsen et søgeannoncebudget på 329 USD om dagen.

Kan jeg køre display- eller videoannoncer som en del af dette program?

Da dette program bruger Ad Grants-platformen, kan du kun køre tekstbaserede søgeannoncer.

Hvor lang tid tager det at blive matchet?

For studerende/frivillige: Du kan forvente, at der går 7-10 dage, fra du indsender din ansøgning, til du bliver matchet. Bemærk, at matchprocessen er baseret på tilgængeligheden af nonprofitorganisationer. Det kan i sjældne tilfælde tage længere end 10 dage afhængigt af sprog- og tidszonepræferencer.

For nonprofitorganisationer: Matchprocessen er baseret på tilgængeligheden af studerende/frivillige, og den gennemsnitlige ventetid er 1-2 uger.

Hvilken forberedelse giver I studerende/frivillige, der ikke har erfaring med at arbejde med en kunde?

Vi leverer en omfattende værktøjskasse til hvert trin i processen. Så snart deltagerne har tilmeldt sig, får de adgang til værktøjerne. Vi tilbyder også en række supportkanaler til deltagerne i programmet, herunder Nonprofit Marketing Immersion-forummet og formularen til supportanmodninger.

Hvad får studerende/frivillige for at deltage i Nonprofit Marketing Immersion?

Deltagere, der gennemfører alle programkrav, modtager et diplom. De deltagere, der får topkarakterer af deres nonprofitkunde i undersøgelsen efter afslutning af programmet, får et Top Marketer-certifikat.

Hvor længe samarbejder de studerende med nonprofitorganisationen, når de er matchet?

Når du er matchet, varer hele programmet omkring 8-10 uger fra start til slut. Denne periode omfatter oprettelse og afholdelse af et opstartsmøde, tid til at sammensætte en rapport før kampagnen, tid til at oprette og køre kampagner i 4 uger, tid til at sammensætte en rapport efter kampagnen og afholdelse af et afsluttende møde.

Jeg er vejleder/underviser. Hvordan tilmelder jeg mine studerende til Nonprofit Marketing Immersion?

Du skal først tilmelde dig som vejleder/underviser via dette link. Når du er bekræftet og godkendt, kan din teamleder tilmelde sig via dette link. Bemærk, at du som vejleder/underviser som standard kan have 10 teams med studerende. Hvis du har brug for at anmode om yderligere teams, kan du gøre det ved at indsende en formular til supportanmodning og bede os om at øge antallet af teams på dit kontrolpanel.

Skal studerende/frivillige have en rådgiver/vejleder for at tilmelde sig?

I øjeblikket er det et krav for deltagelse, at studerende og frivillige tilmelder sig med tilknytning til en vejleder eller underviser. En vejleder/underviser kan være hvilket som helst tilmeldt fakultetsmedlem, som er villig til at støtte dit arbejde i forbindelse med dette program. Nonprofit Marketing Immersion behøver ikke være en formel del af et undervisningsforløb.

Jeg har et problem eller et spørgsmål om programmet, der ikke er med på denne liste. Hvem kan jeg kontakte for at få hjælp?

Udfyld en formular til supportanmodninger i forbindelse med generelle problemer eller spørgsmål i forbindelse med programmet. Indsend et spørgsmål i vores forum. Find svar på tekniske kontospørgsmål i Hjælp til Ad Grants.