Hold skurkene ude

Du behøver ikke at være nogen teknisk ekspert for at sikre dine oplysninger. Find ud af, hvilke forholdsregler du kan træffe, for at beskytte dig selv online, f.eks. vælge stærke adgangskoder og installere antivirussoftware, samt hvordan vi kæmper for at sikre dine oplysninger og enheder.

 • Undgå svindel

  Mange af de personer, du møder online, er fantastiske, men der skal kun én til at ødelægge festen. Følg disse tre enkle tips for at undgå svindlere og beskytte dig selv på internettet.

  Få flere oplysninger

 • Sådan hjælper vi med at beskytte dig mod svindel og personligt bedrageri

  Ligesom i den virkelige verden er der svindlere og bedragere på internettet. Få flere oplysninger om, hvad Google gør for at hjælpe dig, så du ikke bliver snydt.

  Få flere oplysninger

 • Forebyg identitetstyveri

  Du låser jo også hoveddøren, når du går hjemmefra. På samme måde skal du beskytte din onlineidentitet. Ved at kende og gennemskue nogle af de kriminelles almindelige tricks kan du beskytte dig selv mod onlinesvindel og identitetstyveri.

  Få flere oplysninger

 • Sådan hjælper vi dig med at bekæmpe identitetstyveri

  Få flere oplysninger om, hvad Google gør for at bekæmpe identitetstyveri.

  Få flere oplysninger

 • Hold din enhed ren

  Kend de typiske tegn på, at din enhed kan være inficeret med malware (skadelig software beregnet til at skade din enhed eller dit netværk), og hvordan du kan beskytte dig selv mod, at det sker.

  Få flere oplysninger

 • Sådan hjælper vi dig med at holde din computer og mobilenhed ren

  Se, hvordan Google beskytter din computer og enhed mod malware.

  Få flere oplysninger