Få kontakt til globale kunder rundt om i verden

Find dine næste kunder, uanset om de bor lidt nede ad vejen ​​eller på den anden side af jorden.

Tilgængelighed efter land

Nå ud til kunder i 30+ lande

Vis dine Shopping-annoncer overalt, hvor du sælger. Shopping-kampagner er tilgængelige i Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Frankrig, Holland, Indien, Irland, Italien, Japan, Mexico, New Zealand, Norge, Polen, Rusland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, USA og Østrig. Vi betatester også Shopping-annoncer i flere andre lande.

Få flere oplysninger

Valutakonvertering

Nemme valutaomregninger

Valutaomregning giver dig mulighed for at omregne den valuta, der er angivet i dine produktdata, til den relevante lokale valuta. Dette er særlig smart, hvis du sælger og sender produkter til flere lande, men dit website ikke har forskellige produktsider for hvert lands valuta. Du skal blot aktivere valutaomregninger og indsende de produkter og priser, du bruger på dit website, for det land, hvor du vil vise annoncer, og så viser Google automatisk dine produktpriser i den lokale valuta.

Få flere oplysninger

Forsendelsesomkostninger

Angiv tydelige forsendelsesomkostninger

Google Shopping-annoncer gør det nemt at vise dine kunder, præcis hvor meget de skal betale for fragt, uanset hvor de er. Du kan konfigurere forsendelsesomkostninger i Merchant Center eller indsende dem sammen med dine produktdata. Undersøgelser viser, at uventede fragtomkostninger er en af hovedårsagerne til købsafbrydelser, så vi foreslår, at du indsender forsendelsesomkostninger for alle dine produkter og alle de regioner, hvor du sælger dem.

Få flere oplysninger

Lad os lave din butiksfacade

Kom godt i gang