Navigators USA

Navigators USA giver børn og deres familier mulighed for at deltage i et åbent spejderfællesskab, som er med til at give dem en større følelse af fællesskab og påskønnelse af naturen. Med mere end 100 uafhængige lokalafdelinger i USA og et meget begrænset budget bruger Navigators USA mange af Googles værktøjer til at udvikle og vedligeholde deres organisation. Med Google Sheets kan de holde styr på deres beholdning af duelighedstegn, uniformer og hatte i realtid og sikre, at deres lokalafdelinger har de ting, de har brug for. Takket være Google Grupper og Websites er det muligt at beskytte personlige oplysninger og vedligeholde sikkerhedstilladelser, så organisationen kan sikre, at det kun er forældrene i de forskellige lokalafdelinger, der ser de relevante oplysninger. Organisationen bruger Google Analyse til hurtigt og nemt at modtage feedback fra lokalafdelingernes ledere, og Google Drev bruges til at dele idéer til udflugter med andre lokalafdelinger.

Med Google til nonprofitorganisationer sparer vi tid og penge, så vi kan koncentrere os om det, vi brænder for. Google har gjort det muligt at drive en landsdækkende organisation på et meget lille budget. Jeg behøver ikke at bekymre mig om alt det tekniske. Det er der bare, og det er gratis.

Robin Bossert, grundlægger og administrerende direktør

Få flere oplysninger om disse inspirerende nonprofitorganisationer, og hvordan de bruger teknologi til at fremme deres missioner