Chromebooks For Learning

Mønsterelever

Chromebooks er den mest solgte bærbare computer til folkeskoler og gymnasier i USA.1 De er hurtige, nemme at bruge og har adgang til det kæmpe udvalg af apps i Google Play Butik.

Fra klasseværelset til stuen

Chromebooks are trusted by teachers and schools around the world with Google for Education accounts designed specifically for school systems. Take learning home with Chromebooks that give students access to the apps they know and love and long-life battery so students never have to stop learning.

Fungerer godt sammen med andre

Chromebooks er udviklet til at være fleksible i både form og funktion, gøre undervisningen mere levende, give ubegrænset adgang til oplysninger, og gøre ethvert miljø til et læringsmiljø.

Med G Suite for Education finder skolerne i skoledistriktet Forsyth County Schools nye måder at samarbejde og spare tid på.

Er du underviser?

Apps til skole, lektier og gruppearbejde

Google Play Butik kommer snart til Chromebooks og gør det nemmere end nogensinde at samarbejde og udforske med venner. Med adgang til en hel verden af viden kan du lære på din helt egen måde. Når som helst. Hvor som helst. Sikkert.

1. Andel af årligt salg af operativsystemer til mobile enheder til grundskoler og gymnasiale uddannelser i 2016 fra Futuresource Consulting. https://www.futuresource-consulting.com/Press-K-12-Education-Market-Qtr4-0317.html

Google bruger cookies i forbindelse med levering af tjenester, annoncetilpasning og trafikanalyse. Du kan til enhver tid justere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger i dine Google-indstillinger. Få flere oplysninger. OK