Køb

Funktioner, som hjælper dig videre

Vi har nytænkt en række funktioner på Chromebooks fra top til tå, så de er smartere, hurtigere og mere sikre. Det betyder, at vi har parret et helt nyt OS med et batteri, der varer hele dagen.

Har det hele

Ser ny ud. Føles ny. Forbliver som ny.

Chromebooks er bygget til at være fleksible med hardware i høj kvalitet. De er udviklet til at passe smukt og problemfrit ind i din hverdag. De leveres med indbygget virusbeskyttelse, og de opdaterer automatisk, så de bliver ved med at være lige så hurtige som første gang, de blev taget i brug.

Elegante og lette enheder
2-i-1-modeller eller modeller med aftagelige skærme
Touchskærm- og tablettilstand

Nemmere end nogensinde

Din Chromebook giver dig flere sikkerhedsniveauer, som beskytter dig mod malware, virus og uheld fra det øjeblik, du åbner enheden.

Lang batteritid

Det er slut med at slås om caféens sidste stikkontakt. Alle Chromebooks leveres med 10 timers batteritid, så du kan nå mere efter hver opladning. Det er 10 timer til at arbejde, spille, se videoer og gøre ting – helt uden ledning.1

Fungerer online og offline
Batteri, der holder hele dagen

Starter hurtigt op og forbliver hurtig

Chromebooks starter på få sekunder og opdaterer automatisk, så de altid fungerer optimalt. Der er ingen tidskrævende indlæsninger eller forvirrende konfigurationer. Du åbner bare din Chromebook og går i gang.

Optimerer med effektive opdateringer
Starter op på få sekunder
Forbliver hurtig

Problemfri synkronisering

Chrome synkroniserer åbne faner, bogmærker og seneste søgninger på din Chromebook, telefon og tablet, så du får den bedst mulige browseroplevelse på alle dine enheder.

Få adgang til en verden af apps

Vi har sluppet Google Play Butik løs på alle Chromebooks, så du nu har adgang til alle dine yndlingsapps på din telefon, tablet og computer.

1. En typisk Chromebook har i gennemsnit 10 timers batteritid efter fuld opladning.

Google bruger cookies i forbindelse med levering af tjenester, annoncetilpasning og trafikanalyse. Du kan til enhver tid justere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger i dine Google-indstillinger. Få flere oplysninger. OK