Chrome
Chrome er en hurtig, enkel og sikker webbrowser.

Sikkerhed på den enkle måde
for alle

Man skal ikke være ekspert i sikkerhed for at surfe på nettet. Chrome er som standard udviklet til at være sikker og let for alle at bruge.

Surf sikkert på nettet, og undgå malware og skadelige websites.

Undgå skadelige websites

Teknologien bag Google Beskyttet browsing beskytter dig mod malware, phishing og social manipulation, som kan stjæle adgangskoder eller inficere maskiner. Hvis noget virker mistænkeligt, sender Chrome dig en advarsel, inden du besøger det pågældende website.

Få flere oplysninger
Chrome opdateres automatisk.

Hav altid det nyeste inden for sikkerhed

Chrome opdateres automatisk med seks ugers mellemrum, så du altid har de nyeste sikkerhedsfunktioner og fejlrettelser. Hvis vi finder en vigtig sikkerhedsfejl, udsender vi en rettelse inden for 24 timer – uden at du behøver at opdatere.

Få flere oplysninger
Ikoner viser dig, om et website er sikkert.

Beskyttelse, du kan se

Chrome bruger enkle ikoner og tekst til at fortælle dig, om en webside er sikker. Med blot et blik på adresselinjen kan du være sikker på, at du er beskyttet på nettet.

Få flere oplysninger
Chrome hjælper med at administrere og beskytte adgangskoder.

Den nemmeste måde at huske din adgangskode på

Unikke, stærke adgangskoder er en af de bedste måder, du kan beskytte dig selv på, når du er på nettet. Chromes adgangskodeadministrator hjælper dig med at huske dine adgangskoder, så du aldrig skal genbruge dem.

Få flere oplysninger
Med inkognitotilstand kan du gå på nettet privat.

Gå på nettet privat med inkognitotilstand

Ved at bruge inkognitotilstand, når du surfer på nettet, forhindrer du registrering af downloads og de websites, du besøger. Alle cookies, der oprettes i inkognitotilstand, bliver slettet med det samme, når du lukker alle dine åbne inkognitovinduer.

Få flere oplysninger
Få Chrome til personlig brug eller erhverv.

Sikkerhed på alle niveauer

Chrome har flere sikkerhedsniveauer for at beskytte dig mod nye trusler. Chromes dybdegående sikkerhedsforanstaltninger gør den til en browser, som både privatpersoner og virksomheder har tillid til.

Få flere oplysninger

Til alle dine enheder

Få den samme Chrome-oplevelse på alle dine enheder. Spar tid, og skriv mindre ved at have adgang til dine bogmærker og browserindstillinger, uanset hvor du er.