Salgsressourcer

Disse ressourcer kan hjælpe professionelle fotografer og bureauer med at skille sig ud som solide bidragydere. De kan også få adgang til udstyr, som kan hjælpe dem med at bringe VR til Street View og give kunderne mulighed for at promovere deres Street View-status med stolthed. Hvis du leder efter overbevisende data, der viser effektiviteten af dette indhold, kan du også tjekke vores statistikker for virtuelle rundture.

"Træd indenfor"-mærker

  • Promover virksomheder, der for nylig er blevet fotograferet, og som er tilføjet i Google Street View
  • Helt ned til 35¢ pr. mærke, afhængigt af det bestilte antal

Fil med Trusted-badge

  • Kvalificerede Street View-bidragydere kan benytte Trusted-badget i overensstemmelse med nedenstående retningslinjer for salg og branding
  • De, der ikke er – eller ikke længere er – kvalificerede, kan ikke længere benytte dette badge

Google Cardboard

  • Brug Street View i virtual reality
  • Demonstrer det bedste fra din portefølje for kunder og kundeemner
  • En fantastisk gave eller "leave behind"
  • Mange tilgængelige typer

Den rolle, som "Trusted"-proffer spiller

For en fotograf eller et bureau er Street View-fotografering et værdifuldt salgsargument. En erfaren Street View-bidragyder kan hjælpe en virksomhed, der søger eksponering, med hurtigt og nemt at opnå synlighed. Uanset hvad din rolle er i denne udveksling, er det vigtigt, at du forstår hver af deltagernes ansvarsområder, som er beskrevet her.

Retningslinjer for branding

Google Street View-brandet og Trusted-badget kan bruges som værdifulde markedsføringsaktiver. Hvis du er fotograf med Trusted-status, inviterer vi dig til at udnytte fordelene og nyde succesen. Fotografer med Trusted-status kan bruge Trusted-badget, brandet og brandingelementerne, herunder Google, Google Maps, Street View Trusted-badget og alle andre relaterede logoer. Nedenfor er der nogle eksempler på, hvad du kan og ikke kan bruge dem til. Hvis du mener, at en person overtræder Googles tilladte brug af vores brandaktiver, kan du rapportere denne upassende brug.

Gennemsigtighed og ansvarlighed

Google Street View står for en reel repræsentation af verden. Når du sælger fotografiske tjenester, er det vigtigt, at du står for den samme gennemsigtighed, og at du forstår dine pligter og rettigheder i forhold til andre personer, brands og den lokale lovgivning.