Rapportering af forfalskning

Ingen kan lide at blive lokket til at købe forfalskede varer. Forfalskede varer er udstyret med et varemærke eller logo, der er identisk med eller stort set ikke kan skelnes fra det ægte varemærke. De efterligner varemærkets produktfunktioner i et forsøg på at udgive sig for at være den ægte vare fra varemærkeindehaveren.

Google tager misbrug af vores tjenester til at markedsføre eller sælge forfalskede varer meget alvorligt. Vi har klare politikker mod brugen af forfalskede varer, i tilfælde hvor Google-hostede produkter eller tjenester er blevet anvendt til at markedsføre eller sælge varer. Vi har afsat betydelige teknik- og maskinressourcer til at forhindre misbrug, som er i strid med vores politikker, herunder forfalskning. Størstedelen af de websites, der vises i Googles søgeresultater, er dog tredjepartswebsites frem for Google-hostede produkter eller tjenester. Hvis du er bekymret over indhold, der vises på et website, bør du kontakte ejeren af websitet direkte. Hvis du har fået en retskendelse, kan du benytte vores frivillige retskendelsesproces. Se vores Sikkerhedstips til onlineshopping, som kan hjælpe dig med at genkende websites, der sælger falske produkter.

Vi tilbyder også forbrugerne og varemærkeindehaverne formularer til rapportering af misbrug. Disse kan findes under Hjælp til de enkelte produkter (se alle hjælpeartikler til Google) og omfatter følgende: