Smart Shopping-kampagner og lokale kampagner opgraderes til kampagnetypen "Maksimal effektivitet" i 2022. Lær mere
Kom godt i gang

Smart Shopping-kampagner

Kunderne er altid på og shopper problemfrit på tværs af platforme og enheder, online og offline. Smart Shopping-kampagner hjælper dig med at vise dine produkter for kunder, der søger efter det, du sælger, på Google – uanset om de er derhjemme, på mobilen eller i butikken. Og det bedste ved det hele? Du betaler kun, når de klikker.1

Kom godt i gang Se video

Her kan du se, hvad du kan med Smart Shopping-kampagner

Udvid din rækkevidde

Med Smart Shopping-kampagner bliver dine produkter vist på alle Google-tjenester og kan nå brugere overalt og hver gang, de leder efter eller forbruger indhold.

Øg trafik og salg

Med Shopping-annoncer kan vi hjælpe flere kunder med at finde dine produkter – online og i butikken.

Se indsigt og tendenser

Vil du vide, hvad der sælger? Vi hjælper dig med at se detaljer og finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Du får også konkurrencemæssig indsigt, der kan styrke dine tilbud.

Få vist dine annoncer til millioner af potentielle kunder på Google-platforme hver dag

Google Søgning

Folk søger efter det, de vil have. Smart Shopping-kampagner sikrer, at dine produkter vises for kunder, der leder efter det, du sælger, på Google. Og det bedste ved det hele? Du skal kun betale, hvis du opnår resultater.

Google Displaynetværk

Kom i kontakt med kunderne, før de overhovedet begynder at søge efter det, du tilbyder, f.eks. når de læser blogs, bruger mobilenheder og -apps eller besøger millioner af partnerwebsites, videoer og apps på hele internettet.

Vis dine produkter til kunder på endnu flere Google-tjenester

YouTube

Mere end 40 % af alle globale kunder siger, at de har købt produkter, de har fundet på YouTube. Nå ud til kunderne, når de ser videoer om produkter, uanset om de er på shoppetur med influencere eller søger efter anmeldelser.

Gmail

Mere end en milliard aktive brugere benytter Gmail hver måned. Få dine produkter vist til potentielle kunder der, hvor de forbruger indhold – også i deres indbakke.

Lad os oprette en Smart Shopping-kampagne

Kom godt i gang
Women conversing about Smart Shopping campaigns

Ofte stillede spørgsmål

  • 1 I Europa kan Smart Shopping-kampagner bruges sammen med alle de prissammenligningstjenester, du bruger. Annoncerne vises på generelle søgeresultatsider og på andre steder, som prissammenligningstjenesten har tilvalgt.