Få kontakt til en Google-partner

Har du brug for hjælp til din onlineannoncering? Indgå partnerskab med onlineeksperter, bureauer, marketingmedarbejdere og andre specialister, der har fået undervisning af og er blevet certificeret af Google.

Find en partner

Er du en onlineekspert eller et bureau? Tilmeld dig Google Partners

Lær hvordan

Kig efter badget

Google Partner-badget viser, at særlige partnere har bestået certificeringseksamener i Google AdWords-produkter og holder sig opdateret med den seneste produktviden. Det er med andre ord noget, bureauet har gjort sig fortjent til.

Få den hjælp, du har brug for

Google-partnere kan specialisere sig i et eller flere af følgende AdWords-produktområder:

 • Søgeannoncering

  Disse partnere kan hjælpe dig med at oprette og optimere annoncer, der bliver vist på Google Søgning. De kan også rådgive om søgeordsstrategier og budgetplanlægning.
 • Mobilannoncering

  Partnere med certificering i mobilannoncering kan hjælpe dig komme i kontakt med kundeemner på mobilenheder ved hjælp af tekst-, billed-, video- og HTML5-annoncer.
 • Videoannoncering

  Har du brug for hjælp til implementering og optimering af dine videoannoncekampagner på YouTube? Disse partnere kan hjælpe dig.
 • Displayannoncering

  Disse partnere kan hjælpe dig med at oprette overbevisende visuelle annoncer, der når ud til potentielle kunder på mere end to millioner websites og i mere end 650.000 apps.
 • Shopping-annoncering*

  Certificerede partnere hjælper dig placere dine produkter på Google Søgning, opsætte beholdningen i Merchant Center og oprette Google Shopping-kampagner.
  *Shopping Advertising-eksamenen er ikke tilgængelig på nogle sprog. Kontrollér tilgængeligheden i Hjælp til Google Partners.
 
 
 

Samarbejd med den rette partner

Foretag en søgning ud fra ekspertise, sted og budget blandt partnere i hele verden, der har optjent badget, og som kender til din branche og er specialiseret i netop det, du har brug for.

Find en partner

Google kan hverken love eller garantere noget med hensyn til effektiviteten eller kvaliteten af de partnere, der vises i Google Partnersøgning. Google opkræver ikke betaling for optagelse på denne liste og accepterer ikke betaling for en bedre placering.