Drive logo

Udforsk mulighederne med lagerplads i Google Drev

Dine ting på din måde – Drev-funktioner

 

Der følger 15 GB gratis lagerplads med din Google-konto. Lagerpladsen anvendes af Google Drev, Gmail og Google Fotos, så du kan gemme filer og vedhæftede filer fra dine mails samt sikkerhedskopiere billeder og videoer. Hvis du vil have mere end 15 GB, kan du opgradere til Google One.

Logo for 15 GB gratis Google Drev-lagerplads

Billeder, videoer, præsentationer, PDF-filer og endda Microsoft Office-filer. Du kan gemme alle typer filer sikkert i Drev.

Liste over filtyper i Google Drev, inklusive billeder, dokumenter og musik

Filer i Google Drev er private, indtil du beslutter at dele dem. Du kan hurtigt invitere andre til at se, kommentere og redigere de filer eller mapper, du vælger. Det er onlinesamarbejde på den nemme måde.

Indstillinger for privatliv og deling i Google Drev

Datasikkerhed er vigtig. Det er derfor, alle filer i Drev er i sikkerhed, uanset hvad der sker med din smartphone, tablet eller computer. Drev krypteres med SSL, den samme sikkerhedsprotokol, der bruges til Gmail og andre Google-tjenester.

Sikkerhedslås i Google Drev

Udviklet til at fungere sammen med Google

 
Vedhæftet fil i Gmail gemmes i Drev med et enkelt klik

Hold markøren over en vedhæftet fil i Gmail, og find Drev-logoet. Her kan du gemme vedhæftede filer i Drev og organisere og dele dem på et sikkert sted.

Vedhæftet fil i Gmail gemmes i Drev med et enkelt klik

Drev kan genkende motiver på dine billeder og tekst i scannede dokumenter. Det betyder, at du kan søge på et ord, f.eks. "Eiffeltårnet", og få både tekster med det ord og billeder af Eiffeltårnet.

Fotografi af Oregons kystlinje, som er gemt i Google Drev og delt på Google+

Gem dine billeder i Drev, og lad Google Fotos puste liv i dem. Få nemt flotte, redigerede billeder og animationer, film og meget mere.

Google Drev-data på Chromebooks

Google Drev er indbygget i Chromebooks, så dine filer og billeder sikkerhedskopieres automatisk. Der følger 100 GB gratis lagerplads i to år med de fleste nye Chromebooks.

 

Apps, der gør dig mere effektiv

 

Opret filer, og samarbejd med andre. Del dokumenter og filer, udvid regneark, og lav præsentationer på farten med vores apps Docs, Sheets og Slides.

Del Docs-, Sheets- og Slides-filer i Google Drev med andre

Med Google Analyse kan du lave en undersøgelse eller hurtigt oprette en holdliste med en enkel onlineformular. Efterfølgende kan du tjekke resultaterne, som er pænt organiseret i et regneark.

Eksempel på Google Analyse i Google Drev

Lav diagrammer, opret flowdiagrammer, og føj dem nemt til andre dokumenter, eller integrer dem på et website ved hjælp af Google Tegninger.

Ikon for Google Tegninger

Rediger dit profilbillede, lav en plantegning, opret et mindmap og meget mere. De over 100 Drev-apps kan hjælpe dig med at gøre mere med dine ting. Prøv dem ved at installere dem via Drev-samlingen i Chrome Webshop.

Der findes mere end 100 Google Drev-apps

Gør endnu mere med Drev

 
Eksempel på, hvordan du kan gemme dokumenter i Drev ved at tage et billede med en Android-telefon

Scan alle dine papirdokumenter med Drev til Android. Tag blot et billede af dine dokumenter, f.eks. kvitteringer, breve og bankudtog, så gemmes de straks som PDF-filer i Drev.

Offline/online-kontakten i Google Drev

Gør dine filer tilgængelige offline, så du kan se dem, selvom din telefon eller tablet mister netværksforbindelsen, f.eks. ombord på et fly eller i en bygning med dårlig dækning.

Eksempel på revisionsoversigten for filer i Google Drev

For de fleste filtyper kan du gå op til 30 dage tilbage og nemt se, hvem der har foretaget ændringer, samt gendanne tidligere versioner. Det er versionsstyring på den nemme måde.