Chrome beskytter dit privatliv og giver dig kontrollen

Det er en integreret del af Chrome at sørge for, at du kan føle dig tryg og sikker på nettet. Med de intuitive privatlivsindstillinger i Chrome kan du justere indstillingerne og tilpasse din oplevelse på nettet, så den er helt perfekt til dig.

Sikkerhed

Brug Sikkerhedstjek til at se, hvor sikker du er på nettet

Sikkerhedstjek hjælper dig med at sikre, at du kan bruge nettet på en sikker og privat måde. Chrome giver dig besked, hvis adgangskoder, der er gemt i Chrome, er blevet kompromitteret. Chrome rapporterer også om farlige udvidelser og sørger for, at dine sikkerhedsfunktioner er opdaterede.

Et Chrome-browservindue, der viser konto- og synkroniseringsindstillingerne for Google-konti, hvor synkronisering er aktiveret.
Siden med indstillinger for privatliv og sikkerhed i Chrome-browseren på en mobilenhed.

styring

Effektiv og intuitiv styring

I privatlivsindstillinger i Chrome kan du rydde din browserhistorik, administrere cookies og styre websitetilladelser såsom adgang til din placering eller dit kamera.

Beskeden Opdater fremhæves øverst til højre i et Chrome-browservindue.

opdateringer

Sikkerhed, du ikke behøver at tænke over

Chrome opdateres automatisk med seks ugers mellemrum, så du altid har de nyeste sikkerhedsfunktioner og fejlrettelser og er beskyttet mod sikkerhedstrusler såsom malware og phishing.

Hent Googles browser