Første trin

Hurtig at udrulle og nem at anvende. Du kan hurtigt give dine elever og lærere adgang til Chrome-enheder.

Få flere oplysninger

Undervisningsapps

Optimeret til webapps og andre browserbaserede læringsværktøjer. Udforsk nogle af undervisningsappene til dine Chrome-enheder.

Få flere oplysninger

Undervis i de grundlæggende funktioner

Enkelt og intuitivt, men stadigvæk et effektivt værktøj. Find ud af, hvordan dine elever får mest muligt ud af deres Chrome-enheder.

Få flere oplysninger

Første trin

Det er nemt at komme i gang med en Chrome-enhed, uanset om du er it-administrator, lærer eller elev. Det er ikke meget, der står i vejen for at lære, undervise og dele, og den webbaserede administrationskonsol gør det nemt at administrere alle dine Chrome-enheder.

Har du spørgsmål om, hvordan det er at bruge en Chrome-enhed eller administrere alle virksomhedens Chrome-enheder?

Se ofte stillede spørgsmål

Klargøring

Chrome-enheder fungerer godt i de fleste undervisningsmiljøer. Brug tjeklisten for at få bekræftet, at de er et godt valg til din skole.

Køb

Chrome-enheder kan købes direkte hos Google. Kontakt salgsafdelingen for at få flere oplysninger eller for at afgive en ordre for din skole.

Udrulning

Skolens it-administratorer kan konfigurere og administrere Chrome-enheder via internettet. Brug den detaljerede vejledning i udrulning for at komme i gang.

På baggrund af

Start en Chrome-enhed op på 7 sekunder, log ind, og begynd undervisningen! Brug den smarte introduktionsvejledning for at få hjælp hen ad vejen.

Tilbage til toppen

Undervisningsapps

Med Chrome-enheder er der ingen grund til at installere software: Webapps kører gnidningsfrit sammen med det imponerende udvalg af uddannelseswebsites og -værktøjer på nettet.

Chrome Webshop indeholder mange apps til undervisning. Administratorer kan forudinstallere Chrome-apps og -udvidelser til elever og lærere. De kan også forudinstallere tre bestemte applikationspakker til 1.-5. klassetrin, 6.-9. klassetrin og ungdomsuddannelser, så elever på de forskellige klassetrin har adgang til dem, når de logger ind. Applikationspakkerne indeholder en række populære apps i Chrome Webshop og dækker over flere forskellige emner.

Nedenfor vises et eksempel. Se hele listen

Folkeskole (1.-5. klassetrin)

Folkeskole (6.-10. klassetrin)

Undgomsuddannelser

Administratorer kan også blokere uønskede apps, websites og udvidelser på alle Chromebooks.

Tilbage til toppen

Del Chromebooks mellem elever og lærere

Når en elev eller en lærer logger ind på en Chrome-enhed, er oplevelsen med det samme tilpasset den pågældende unikke bruger. Chromes funktioner til deling af enheder omfatter...

Der kan fås onlineadgang til en brugers samlede applikationer, samarbejdsværktøjer, opgaver og andet indhold ved blot at logge ind.

Webbaserede konfigurationer, så administratorer kan deaktivere gæstesession eller kontrollere, hvem der kan logge på en bestemt Chrome-enhed.

Konfigurer Google Cloudprinter

Elever og lærere kan nemt dele printere i klasseværelset. Med Google Cloudprinter kan du…

Udskrive på en cloudprinter eller en almindelig printer, der er sluttet til en computer med Windows eller Mac og Google Chrome.

Du kan dele en printer med elever og lærere på en sikker måde lige så nemt, som du ville dele et dokument i Google Dokumenter.

Udskrive alle filer fra en Chrome-enhed ved bare at trykke på Ctrl + P (Bemærk! Du skal først konfigurere din printer og knytte den til din konto)

Få flere oplysninger om Google Cloudprinter.

Upload nemt opgaver og filer

Med en Chrome-enhed er dine filer kun et enkelt klik væk fra internettet. Hvis dine elever og lærere vil have hurtigere uploads fra en Chrome-enhed, skal de blot...

Indsætte en USB-nøgle eller et hukommelseskort i porten på en Chrome-enhed, så filerne automatisk åbnes på en ny fane.

Uploade fotos ved f.eks. at markere fotos og klikke på "Upload til Picasa" og derefter vælge et eksisterende album eller oprette et nyt.

Få flere oplysninger om download og administration af filer på en Chrome-enhed.

Konfigurer Wi-Fi, eller aktivér 3G

Chrome-enheder er udviklet, så elever og lærere kan holde forbindelsen uanset tid og sted. Uanset om de bruger Wi-Fi eller en Chrome-enhed med 3G, kan de...

Tilpas din Chrome-enhed

Med Chrome-enheder får elever og lærere deres egen tilpassede oplevelse på nettet, hver gang de logger ind. Hjælp elever med at tilpasse deres Chrome-enheder ved hjælp af disse valgmuligheder...

Få mest muligt ud af Chrome

Alt det, som dine elever og lærere foretager sig på en Chrome-enhed, gør de muligvis allerede i den velkendte Chrome-browser. Chrome indeholder mange funktioner til at hjælpe dine elever og lærere med at bruge nettet mere effektivt, herunder...

Omnifelt – Angiv en webadresse, gem en side som bogmærke, eller søg på nettet, et bestemt website eller på skolens intranet ved bare at skrive i "omnifeltet" øverst i browseren.

Direkte – Se søgeresultater og websider, selv før du er færdig med at taste og uden at trykke på Enter, alene ved at aktivere funktionen Direkte i "Valgmuligheder" i Chromes skruenøglemenu.

Oversæt – Oversæt med det samme en hel webside ved at klikke på "Oversæt" på det banner, der dukker op, når du besøger en side på et andet sprog.


Udvidelser – Tilføj flere funktioner og funktioner i Chrome-enheder ved at finde og installere udvidelser fra Chrome Webshop.

Se eksempler på kommende ændringer i Chrome OS

Chrome-enheder er udviklet til at blive bedre med tiden takket være automatiske opdateringer, der giver elever og lærere den seneste version af Chromes operativsystem, når de frigives (normalt hver sjette uge). Administratorer kan styre, hvor tit enhederne skal opdateres. Du kan se, hvilke ændringer, der er på vej ved at...

Skifte fra den stabile kanal til beta- eller udviklingskanalen for at få en nyere version af operativsystemet

Læse de nyeste opdateringer om nye funktioner i Chrome på Googles blog om Chrome-udgivelser.

Tilbage til toppen