Enheder

Få adgang til de mange undervisningsressourcer på nettet med computere, der kombinerer hastighed med enkelhed og sikkerhed.

Få flere oplysninger

Administration

Central konfiguration, sporing og administration af alle Chrome-enheder på en skole eller i et skoledistrikt med en webbaseret konsol.

Få flere oplysninger

Hjælp

Få support direkte fra Google døgnet rundt. Omfatter et års hardwaregaranti.

Enheder

Med Chrome-enheder kan du hurtigere, nemmere og mere sikkert bringe fordelene ved teknologi ind i flere klasseværelser.

Chromebooks er lette bærbare computere, der starter op på 8 sekunder, med et batteri, der holder hele skoledagen, indbygget sikkerhed samt Wi-Fi og 3G (valgfrit).

Chromebox er en kraftfuld stationær enhed med alsidige tilpasningsmuligheder.

Hastighed

Gør mere. Vent mindre.

Chrome-enheden starter op på 7 sekunder og genoptager arbejdet med det samme, så man undgår spildtid i undervisningen. De indlæser websider og apps med lynets hast.

Mobilitet

Tag på udflugt. Hold forbindelsen.

Chromebooks opretter hurtigt forbindelse til skolens Wi-Fi- eller 3G-netværk (valgfrit) ved opstart. Med et batteri, der holder hele dagen, kan du nemt arbejde videre efter skole eller derhjemme.

Sikkerhed

Intet behov for antivirussoftware.

Med gennemgående sikkerhedsteknologier er Chrome-enheder udviklet med flere lag beskyttelse mod malware og sikkerhedsangreb. Da filer gemmes i clouden, er der ingen grund til at bekymre sig om spildt hjemmearbejde.

Automatiske opdateringer

Chrome-enheder bliver hele tiden bedre.

Chrome-enheder opdateres automatisk ved opstart, så de altid har den nyeste version af operativsystemet Chrome, uden at du skal tænke på det. Der er ikke behov for tidskrævende installationer, opdateringer eller konfiguration.

Apps

Uddannelsesværktøjer i en browser.

Chrome-enheder kan nemt få adgang til den gratis produktpakke Google Apps for Education med produktivitets- og samarbejdsværktøjer samt tilgængelige apps i Chrome Webshop og indhold på hele nettet. Du skal ikke købe og installere indviklet software, og der er ingen cd'er, som du kan smide væk.

Synkronisering

De kan fortsætte der, hvor de slap.

Med Chrome-enheder gemmes e-mail, lektier og gruppeprojekter sikkert i clouden, og du har adgang til dem alle steder. Derfor kan du tage det roligt, hvis en elev efterlader sin Chrome-enhed på skolen. Hun kan bare logge ind på en anden computer og genoptage arbejdet med det samme.

Tilbage til toppen

Administration

Den webbaserede administrationskonsol gør det nemt at udrulle og administrere alle Chrome-enheder og brugere fra centralt hold.

Opret brugergrupper

Anvend politikker, apps og indstillinger over for forskellige grupper af brugere. Opdel studerende efter karakterniveau eller fag. Adskil studerende og fakultet

Forudinstaller og bloker apps

Du kan blokere, godkende eller forudinstallere apps, udvidelser og webadresser.

Spor aktiver

Tildel bestemte enheder til studerende og fakulteter, og modtag rapporter om konfiguration og brug.

Administrer brugeradgang

Kontrollér, hvem der bruger dine Chrome-enheder. Undgå, at uvedkommende personer logger ind, deaktiver gæstesession, og angiv de brugertyper (f.eks. lærere), som kan logge ind på en enhed.

Kontrollér netværksadgang

Angiv netværks- og proxyindstillinger, så brugerne nemt kan komme i gang og for at sikre, at de er beskyttet af webfiltre og firewalls.

Tilpas brugerfunktioner

Rediger brugerindstillinger såsom synkronisering af bogmærker og apps på forskellige computere, og brug tilpassede Chrome-temaer, der passer til skolen.

Tilbage til toppen

Sådan bruger du en Chromebook

Det er nemt og intuitivt at bruge en Chromebook. Chromebooks kører operativsystemet Chrome, som ligner den velkendte browser, Chrome. Intet behov for professionel vejledning. Ikke mere spildt tid i klasseværelset på at yde teknisk support.

 • Start

  Åbn skærmen, eller tryk på afbryderknappen for at komme i gang. Chromebooks starter op og er på nettet på kun 8 sekunder

 • Log ind

  Elever kan dele en Chromebook og stadig få en personlig oplevelse bare ved at logge ind. Inkognito-browsing (ved at vælge Gæstetilstand) kan deaktiveres af administratoren.

 • Applikationsliste

  Elever kan få adgang til apps, bogmærker og browserhistorikken på siden Ny fane. Brug Chromes omnifelt til at indtaste en webadresse, søge efter noget eller gå til et bogmærke. Hurtig.

 • Google Apps

  Eleverne kan samarbejde om præsentation, skrive en opgave eller udarbejde en graf og gøre brug af alle de funktioner, der er indbygget i Google Apps for Education (valgfrit). Videochat i Gmail eller websiteoversættelse er blot ét klik væk.

 • Uddannelsesværktøjer

  Lærere kan søge i eller gennemse Chrome Webshop for at finde en foretrukken webapp eller opdage nye, som kan forbedre undervisningen.

 • Menuen Indstillinger

  Eleverne kan skifte til 3G (valgfrit) på vej hjem i bussen eller se, hvor meget batteri der er tilbage. Indstillinger og præferencer i menuen indstillinger kan angives af eleverne eller kontrolleres af administratorer ved hjælp af den webbaserede administrationskonsol.

Tilbage til toppen