Se, hvor meget du kan spare med Chrome-enheder

Fortæl os, hvor mange ansatte der er i din organisation, så beregner vi, hvor meget en pc-implementering vil koste, og hvad du kan spare i løbet af tre år med Chromebooks for Work, som omfatter:

Beregn besparelserne

Angiv antallet af medarbejdere i din organisation
Pc Chromebook
Købspris

Dette er prisen for en enkelt bærbar eller stationær computer. Denne beregner antager, at din virksomhed udskifter sine pc'er hvert tredje år. (Kilde: NPD Group, Hall & Partners)

Vedligeholdelse af hardware

En typisk garanti gælder for 20 % af de samlede omkostninger ved en ny pc, der betales kontant. Denne beregner antager, at garantier forudbetales for at dække omkostningerne til udskiftning af en computer i tre år. (Kilde: Data fra en Google-kundeundersøgelse.; NPD Group)

It-software og infrastruktur

Denne kategori omfatter software, servere og anden infrastruktur for OS-fejlretninger, systemopdateringer, antivirusbeskyttelse og sikkerhedskopier samt de administrative værktøjer, der kræves for at administrere en enkelt pc om året. (Kilde: Data fra en Google-kundeundersøgelse.; Microsoft Intune-prisliste)

Oversigt over administrationsomkostninger

Denne kategori omfatter personaleomkostninger til distribution af OS-afbildninger og administration af applikationer for en slutbrugers computer om året. (Kilde: Data fra en Google-kundeundersøgelse).

Slutbrugeromkostninger

Dette dækker tab af produktivitet på grund af konfiguration, opstart, systemafbrydelse, fejlfinding og løbende reparationer for én slutbruger og dennes pc om året. (Kilde: Data fra en Google-kundeundersøgelse).

Samlede ejerskabsomkostninger i 3 år

Er du klar til at tage en snak? Kontakt salgsafdelingen for at opdatere til Chromebooks allerede i dag. Kontakt salgsafdelingen

Beregningseksemplerne skal kun give et indblik i priserne og bør ikke anses som en stiltiende eller udtrykkelig garanti eller udgøre rådgivning eller meninger om specifikke fakta. Eksemplerne er baseret på interne Google-data og offentligt tilgængelige oplysninger.