Første trin

Hurtig at udrulle og nem at anvende. Følg nogle få trin for at give dine medarbejdere Chromebooks.

Få flere oplysninger

Apps

Optimeret til at køre webapps og andre browserbaserede virksomhedsværktøjer. Se nogle af de mest populære apps.

Få flere oplysninger

Grundlæggende funktioner

Helt enkel, men utrolig effektiv. Find ud af, hvordan du får mest muligt ud af en Chromebook.

Få flere oplysninger

Første trin

Det er nemt at komme i gang med at bruge en Chromebook, uanset om du er it-administrator eller ny medarbejder. Eftersom en Chromebook-enhed fungerer på nogenlunde samme måde som Chrome-browseren, skal medarbejderne ikke bruge en masse arbejdstid på at lære den at kende. Den webbaserede administrationskonsol gør det let at administrere alle relevante Chromebooks.

Har du spørgsmål om, hvordan det er at bruge eller administrere Chromebooks?

Se ofte stillede spørgsmål

Klargøring

Chromebooks fungerer godt i de fleste it-miljøer. Brug tjeklisten til at få bekræftet, at de passer godt til din virksomheds behov.

Køb

Chromebooks kan købes direkte hos Google. Kontakt salgsafdelingen for at få flere oplysninger eller for at købe.

Udrulning

It-administratorerne kan konfigurere og fra centralt hold administrere Chromebooks via en webbaseret konsol. Brug den detaljerede implementeringsvejledning til at komme i gang.

På baggrund af

Åbn en Chromebook, log ind, og så er du klar til at arbejde! Brug den smarte introduktionsvejledning for at få hjælp hen ad vejen.

Tilbage til toppen

Apps

Apps til små virksomheder

Produktivitetsapps

Virksomhedsapps

Tilbage til toppen

Del din Chromebook med kolleger, kunder eller familiemedlemmer

Når du eller en kollega logger ind på en Chromebook, får I hver jeres egen tilpassede oplevelse. Delefunktionerne i Chromebook omfatter:

Gæstesession, en tilstand, hvor brugerne kan være inkognito på nettet uden at logge indWebbaserede konfigurationer giver administratorerne mulighed for at slå Gæstesession fra eller styre, hvem der kan logge ind på en bestemt Chromebook

Konfigurer Google Cloudprinter

Brug Google Cloudprinter til at udskrive fra din Chromebook på enhver cloudprinter, uanset om den står på dit skrivebord eller på et andet kontinent. Med Google Cloudprinter kan du…

Udskrive på en cloudprinter eller en almindelig printer, der er sluttet til en computer med Windows eller Mac og Google Chrome.

Dele din printer med personer, som du vælger, på en sikker måde. Det er lige så nemt som at dele et dokument i Google Dokumenter.

Udskrive alle filer fra en Chromebook ved bare at trykke på Ctrl + P (Bemærk! Du skal først konfigurere din printer og knytte den til din konto)

Få flere oplysninger om Google Cloudprinter.

Upload fotos og filer

Med en Chromebook er dine filer kun et klik væk fra skyen. Til hurtige uploads fra din Chrome-enhed...

Indsæt dit USB-flashdrev eller hukommelseskort i den rette Chromebook-rille, så åbnes dine filer automatisk i en ny fane.

Upload billeder ved at vælge dine billeder og klikke på "upload til Google+", og vælg derefter et eksisterende album, eller opret et nyt.

Få flere oplysninger om download og administration af filer på din Chromebook.

Videochat eller taleopkald

Fra første gang du logger ind, er din Chromebook klar til videochat, taleopkald og Hangouts. Funktionerne i video- og talechat omfatter...

Hangouts er forudinstalleret på din Chromebook og integreret med Gmail og Google+.

Det indbyggede webcam og mikrofonen fungerer uden nogen downloads eller plugins. Det er lige så nemt at starte en gratis videochat som at åbne et chatfelt i Gmail eller Google+ og klikke på ikonet for videochat.

Få flere oplysninger om brug af Hangouts.

Konfigurer Wi-Fi, eller aktivér 3G

Chromebooks er udviklet til, at du kan holde kontakten uanset tid og sted. Uanset om du bruger Wi-Fi eller 3G (kun nogle modeller), kan du...

Få hurtig forbindelse til et Wi-Fi-netværk ved at klikke på Wi-Fi-ikonet

Klik på "Aktivér mobildata" på en Chromebook med 3G for at bruge din gratis tildeling af mobilt bredbånd

Vælge et fleksibelt abonnement hos en udbyder af mobilbredbånd til Chromebook for at få endnu mere mobildata, eller du kan indsætte et SIM-kort for at få forbindelse i alle dele af verden

Tilpasning af din Chromebook

Chromebooks giver dig din egen tilpassede oplevelse på nettet, hver gang du logger ind. Sørg for, at oplevelsen føles personlig ved at tilpasse din enhed med disse valgmuligheder...

Temaer – Giv din oplevelse på nettet et helt nyt look ved at installere et af vores tusindvis af temaer udført af professionelle kunstnere eller ved at lave dit eget tilpassede tema til din virksomhed.

Søgemaskinepræferencer – Angiv den søgemaskine, du vil bruge til at surfe på nettet med, uanset om det er Google eller et brugerdefineret værktøj til at søge i virksomhedens filer.

Skift profilbillede – Tag et nyt profilbillede, eller vælg et af de kunstneriske valgmuligheder ved at klikke på skruenøglemenuen og vælge fanen "Personlige ting" på siden "Indstillinger".

Tastaturgenveje – Tryk på Ctrl + Alt + ? på din Chromebook for at se alle tastaturgenveje, der kan hjælpe dig med at komme endnu hurtigere rundt på nettet.

Få mest muligt ud af Chrome

Chromebooks kører på Chrome – verdens mest populære browser. Chrome indeholder mange funktioner, der kan hjælpe dig med at arbejde endnu mere effektivt på nettet...

Omnifelt – Angiv en webadresse, gem en side som bogmærke, eller søg på nettet, et bestemt website eller på virksomhedens intranet ved bare at skrive i "omnifeltet" øverst i browseren.

Direkte – Se søgeresultater og websider, selv før du er færdig med at taste og uden at trykke på Enter alene ved at aktivere Direkte i "Valgmuligheder" i Chromes skruenøglemenu.

Oversæt – Oversæt med det samme en hel webside ved at klikke på "Oversæt" på det banner, der dukker op, når du besøger en side på et andet sprog.

Udvidelser – Tilføj flere funktioner i din Chromebook ved at finde og installere udvidelser fra Chrome Webshop.

Synkronisering – Tilpas, hvad du synkroniserer mellem din Chromebook og andre computere med Chrome-browseren, lige fra bogmærker og temaer til udvidelser, apps og præferencer.

Altid på forkant

Chromebooks er udviklet til blive forbedret løbende takket være automatiske opdateringer, der giver dig den nyeste version af Chrome-operativsystemet – der kommer nye versioner med få måneders mellemrum. Få den seneste udgave af Chrome ved at...

Skifte fra den stabile kanal til beta- eller udviklingskanalen for at få en nyere version af operativsystemet

Læse de nyeste opdateringer om nye funktioner i Chrome på Googles blog om Chrome-udgivelser.

Skifte til udviklertilstand på din Chromebook for at afprøve din egen version af operativsystemet.

Tilbage til toppen