Chromebooks på arbejdspladsen

Better Business Bureau med kunder i den østlige del af Massachusetts, Maine, Rhode Island og Vermont

"Det var nærmest fra den ene dag til den anden, at vi reducerede den tid, vi brugte på at håndtere it-opgaver, såsom softwareopdateringer og fejlrettelser, og slap for at bekymre os om sikkerhedsproblemer."

Læs mere

Lisa Ventura,
VP of Accounting and Administration

Better Business Bureau med kunder i den østlige del af Massachusetts, Maine, Rhode Island og Vermont

Doctor.com

"Et evalueringssystem er kun nyttigt, hvis det er robust, skalerbart og inkorporerer feedback fra mange patienter. Den hastighed og enkelhed, som Chromebooks tilbyder, gør dem nemme at få inkorporeret i kontorernes eksisterende arbejdsgange. Vi kunne have brugt mange forskellige enheder, men Chromebooks var langt de mest omkostningseffektive, patientvenlige og sikre enheder, vi kunne finde."

Læs mere

Andrei Zimiles,
CEO

Doctor.com

Omada Health

"At forsyne vores sundhedscoaches med Chromebooks var den enkleste og mest omkostningseffektive måde, vi kunne levere en let, men stadig sikker adgang til programoplysninger på."

Læs mere

Andrew DiMichele,
CTO

Omada Health

mSchool

"Teknologien må aldrig stå i vejen for indlæringen. Og det undgår vi med Chromebooks. De studerende kan få adgang til vores fleksible pensum i skyen og kan arbejde i deres eget tempo. Chromebooks giver vores studerende mulighed for at engagere sig på måder, de ikke var i stand til med pen og papir og statisk indhold, såsom trykte bøger."

Læs mere

Elliot Sanchez,
CEO

mSchool

Graduation Alliance

"Chromebooks hjælper os med at fokusere på vores studerende og give dem mulighed for at fokusere på at udvikle sig frem mod eksamen. Og når en studerende, der engang ikke kunne se andet end forhindringer, nu i stedet ser sit navn på et eksamensbevis, så er det en fantastisk ting."

Læs mere

Gregg Rosann,
President

Graduation Alliance

Pediatric Home Service

"Vores sygeplejersker og læger har én topprioritet: At tage sig af barnet. De ønsker ikke at skulle bøvle med teknologien. De vil have en teknologi, der bare virker, og med Chromebooks er de blevet bedre udrustet til at hjælpe børn og familier med at trives derhjemme."

Læs mere

Rick Mueller

Pediatric Home Service

National Rental Services

"Hos NRS kan én person nu udføre det arbejde, der tidligere krævede adskillige it-medarbejdere, og vi er i stand til at tilbyde både vores ejere og lejere en bedre service til mere konkurrencedygtige priser."

Læs mere

Louis Gouletas,
CIO

National Rental Services

Leon Speakers

"[Chromebooks]...var den perfekte måde for os at implementere hurtige og brugervenlige computere i afdelingen til en lav pris. Vi købte snesevis af Chromebooks, som vores medarbejdere skulle dele...Som produktionschef ønsker jeg ikke at bruge min tid på it-administration. Fordi Google Apps og Chromebooks er så nemme at administrere, kan jeg bruge mindre tid som it-administrator og mere tid på at lave det, jeg kan lide at lave."

Læs mere

Tyler Carr,
Production Manager

Leon Speakers

Polaroid Fotobar

"Kunderne kan godt lide at bruge Chromebox-terminaler – de er hurtigt i gang, er lynhurtige til at håndtere webapps, og de går stort set aldrig ned. Vores samarbejdspartnere er glade, for udgifterne til Chromebox udgør kun en brøkdel af udgifterne i forbindelse med de andre muligheder, vi overvejede. Og som det tekniske team, der skal sørge for, at alt fungerer, er vi begejstrede over, hvordan Chromebox kører."

Læs mere

George Garcia,
CIO

Polaroid Fotobar

Schumacher Homes

"Det skal være nemt at få bygget sit drømmehus, så vi ønsker ikke nogen komplikationer for vores kunder eller vores team. Med Chromeboxes kan vi give vores kunder en nem, direkte oplevelse uden at skulle bekymre sig om sikkerhedsspørgsmål. Og oven i det hele sparer vi så også penge. Se, det er enkelt."

Læs mere

Christopher Anderson,
IT Director

Schumacher Homes

Jason's Deli

"Chromebooks kræver næsten ingen administration. Der er stort set ingen problemer med klargøring, afbildning, opdatering og reparation af software nu. Udskiftning er så enkelt som at udlevere en ny computer, og it-afdelingen behøver ikke at bruge tid på det".

Kevin Verde,
informationsdirektør

Jason's Deli

Logitech

"Vi har haft Chromebooks, der er blevet stjålet og kørt over. Ejerne gik først i panik, men så gik det op for dem, at alle deres filer lå i skyen og ikke på den mistede computer. Med Chromebooks kan hardware udskiftes nærmest med det samme, og bekymringer om sikkerheden på de enkelte enheder er reduceret væsentligt. Det betyder meget for it-afdelingen".

Randy First,
it-direktør

Logitech

City of Orlando

"Indtil videre har det været virkelig nemt og problemfrit at administrere enhederne. Enhederne starter hurtigt op, logger hurtigt ind og er nemme at bruge. Vores brugere elsker de lette enheder og muligheden for at anvende tilgængelige Wi-Fi-hotspots".

Rosa Akhtarkhavari,
informations- og sikkerhedsdirektør

City of Orlando

US Army Intelligence

"Uanset hvad er brugerne kommet op at køre uden vejledning eller overvågning. Understøttelsen af 3G er bare prikken over i'et".

Nicholas Psaki,
Master Sargeant

US Army Intelligence

Intercontinental Hotels Group

"Enhedens hastighed er det, som vores testbrugere fremhæver allermest".

Amy Takahashi,
Programledelse, strategi og innovationer

Intercontinental Hotels Group

Appirio

"De lave samlede omkostninger ved Chromebooks udgør en væsentlig besparelse i både vores it-budget og et bedre fokus på vigtigere, strategiske aktiviteter".

Glenn Weinstein,
teknisk direktør

Appirio

Onix Networking Group

"Kort sagt: Det virker bare. Jeg behøver ikke at bruge flere timer på at konfigurere enheden, lave flere hundrede små indstillinger og installere en masse software for at beskytte den".

Greg Heier,
chef for It-support

Onix Networking Group

Socialware

"Yderst enkelt. Der er ikke rigtig noget, der skal administreres. Den administrerer sig selv".

Chad Bockius,
administrerende direktør

Socialware

Chromebooks til din virksomhed

Hurtigere. Nemmere. Mere sikkert. Chromebooks kan tilpasses uden videre og er lette at administrere, hvilket gør dem til en ideel løsning for erhvervslivet.

Få medarbejderne på nettet

Mange medarbejdere mangler adgang til en computer på grund af omkostningerne og de logistiske udfordringer ved at understøtte fjerntliggende steder. Chromebooks gør det nemt at…

 • Skalere adgang til virksomhedsapps med computere, der er enkle at bruge
 • Tilpasse Chromebooks til brug af flere medarbejdere
 • Give medarbejderne adgang til deres applikationer, filer og indstillinger, uanset hvor og hvornår de logger ind
 • Tilføje computere og placeringer uden at bruge betydeligt mere it-arbejde

Computere til kunder

Kunderne bruger allerede det meste af deres tid på nettet, hvilket gør det frustrerende, når de ikke har en enhed, som kan gå på nettet. Chromebooks giver…

 • En tilpasset oplevelse til alle kunder, når de er logget ind
 • Beskyttelse mod virus og malware
 • Alle kundedata kan slettes automatisk, når der logges ud

Udstyr til mobile medarbejdere

Medarbejderne er på farten mere end nogensinde, uanset om de arbejder i mødelokalet længere nede ad gangen eller fra en cafe et sted ude i verden. Men mobile medarbejdere kan nemt blive sat ud af spillet pga. virus og mistede filer. Chromebooks tilbyder mobile medarbejdere...

 • Hurtig opstart
 • Deling mellem medarbejderne stort set uden manuel konfiguration for de enkelte brugere
 • Konstant forbindelse via integreret Wi-Fi og 3G som ekstraudstyr (samt understøttelse af sikkert Wi-Fi og VPN)
 • Adgang til alle arbejdsopgaver, data og applikationer i skyen, bare ved at logge ind

Virtualiser dit skrivebord

VDI (Virtual Desktop Infrastructure) revolutionerer den måde, som virksomheder udstyrer placeringer og enkeltpersoner på, hvis de ikke har adgang til interne virksomhedsapplikationer. Chromebooks kan hjælpe dig med at implementere VDI via…

 • Pålidelige VDI-partnere og software, f.eks. fra VMWare®, Citrix®, Ericom og nGenX
 • Leverandører, vikarer og udenlandske afdelinger kan få adgang til virtualiserede versioner af interne virksomhedsapplikationer
 • Chromebooks er omkostningseffektive VDI-terminaler, men kan også køre webapps