En moderne browser til arbejdspladsen.

Implementer og administrer Chrome for Work i din organisation.

Download Chrome MSI

Chrome MSI-pakke til Windows 10/8.1/8/7 64-bit.Fås ikke til Windows RT.

(Chrome MSI-pakke til Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Download Chrome MSI

Chrome MSI-pakke til Windows 10/8.1/8/7 32-bit.Fås ikke til Windows RT.

(Chrome MSI-pakke til Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Da du bruger en Chromebook, behøver du ikke at downloade Chrome. God fornøjelse!

Kaplan

For få år siden var browseren blot en måde, hvorpå medarbejderne kunne få adgang til webindhold. Nu er det selve livsnerven i vores virksomhed. Som virksomhed bevæger vi os mod skyen, og vores skift til Chrome er et skridt i den rigtige retning."

– Patrick Della Peruta, Director of Desktop Technology

Sanmina-SCI

Som producent af noget af verdens mest komplekse elektronik forstår Sanmina-SCI, hvor vigtigt det er at gøre forretningsføring effektiv ved hjælp af enkelhed. Vi bruger Chrome som browser, fordi den tager komplekse webteknologier og gør dem effektive, brugervenlige og nemme at administrere.

– Elliot Tally, Senior Director, Enterprise Applications

News International

Efter implementeringen af Chrome fortalte medarbejderne os om, hvor meget hurtigere Chrome er sammenlignet med vores tidligere browser. Hvis du prøver at åbne 15 faner i Internet Explorer, går browseren i stå. Med Chrome på den samme hardware er det ikke noget problem.

—Gareth Wright, Head of Enterprise Operations

Læs mere

Det amerikanske udenrigsministerium

Ved at tilbyde Chrome som en browsermulighed kan vi drage fordel af Chromes hastighed – både den hurtige opstart og den hurtige indlæsning af websites – samt muligheden for at få adgang til alle nyere websites, og produktiviteten øges dermed blandt vores medarbejdere.

– Chris Bronk, Senior Advisor, IRM’s Office of eDiplomacy

Læs mere

Pearson

Hos Pearson har vi budt skyen velkommen, og vi giver vores ansatte mulighed for og frihed til at bestemme, hvordan og hvor de vil arbejde. Google Apps for Work, understøttet af Chromes imponerende ydelse og fleksibilitet, er hjertet i denne nye, globale kultur, hvor der er fokus på samarbejde, åbenhed og innovation.

– Nik Clarke, VP End User Computing

Appirio

Hos Appirio er vi vilde med Google Chrome for Work. Vi driver vores virksomhed i skyen og har brug for en browser, der er sikker, brugervenlig og nem at implementere. Hos Appirio har vi opgraderet alle vores medarbejdere til Chrome, og vi anbefaler også Chrome for Work til vores kunder.

– Glenn Weinstein, teknisk direktør

Vision7 International

Jo færre supportopkald, vi modtager fra medarbejderne, desto bedre – og der er aldrig nogen, der kontakter os, fordi de har problemer med Chrome.

– François van Doesburg, Vice President IS&IT

Læs mere

Boise State University

Med Chrome skal jeg ikke bekymre mig om, hvorvidt den enkelte bruger klikker på en anmodning og accepterer en opdatering, der måske udgør en sikkerhedstrussel, hvis den ikke implementeres korrekt. Opdateringerne i Google Chrome for Work klarer det hele..

—Peter Jurhs, Technical Manager

Læs mere

Sixt AG

Hos Sixt tror vi på, at internettet og webteknologier er vejen frem. Vi bruger Chrome for Work til at give alle medarbejderne sikker adgang på nettet og til de fleste af vores interne apps. Chrome for Work er utrolig nemt at konfigurere og implementere.

– Erich Sixt, administrerende direktør

SNL Financial

Chrome for Work får Google Apps til at fungere endnu bedre. Gmail kører mærkbart hurtigere, så medarbejderne hos SNL Financial kan fokusere på at få arbejdet gjort.

– Galen Warren, teknisk direktør

Middlesex Hospital

Opgraderingen til Chrome var virkelig ikke noget særligt – hvilket altid er en god nyhed for en informationsdirektør.

– Lud Johnson, informationsdirektør

Læs mere

Administrer over 100 politikker

Chrome for Work tilbyder mere end 100 politikker, der kan tilpasses din organisations behov. Vælg automatiske opdateringer for at få de nyeste sikkerhedsrettelser, eller vælg manuelle opdateringer, og få mere kontrol. Angiv, hvilke applikationer og udvidelser medarbejderne modtager, og administrer forskellige plugins. Du kan endda implementere en privat webshop med tilpassede og organiserede apps, administrere kompatibiliteten med ældre apps og meget mere. Få flere oplysninger i Hjælp til Chrome for Work.

Avancerede funktioner og support

Medarbejderne bruger i dag flere forskellige enheder til deres arbejde. Ved hjælp af Chromes skybaserede administration kan du tilpasse politikker og præferencer for medarbejderne via nettet, uanset om de bruger virksomhedens computer eller deres egen. Skybaseret administration til computere og support til Chrome er tilgængeligt for Google Apps-kunder. Hvis du ikke er Apps-kunde og er interesseret i at få flere oplysninger, kan du tilmelde dig her.

Sikkerhed

Google Chrome for Work anvender sikkerhedsteknologier, som f.eks. Beskyttet browsing, sandboxing og automatiske opdateringer til at beskytte din organisation mod ondsindede websites, virus, malware og phishing-angreb. Vores scriptbeskyttelse på tværs af websites beskytter mod websites, der forsøger at stjæle data om virksomheden og medarbejderne.

Stabilitet

Chromes flerprocesarkitektur betyder, at hvis én fane går ned, påvirker det ikke hele browseren. Forud for alle Chrome-opdateringer udføres tusindvis af løbende, automatiske test og indsamling af data fra vores udviklings- og betakanaler for at forbedre stabiliteten.

Kompatibilitet

Chrome er altid opdateret med moderne webstandarder og giver dig mulighed for at køre de nyeste skyapps. Hvis din virksomhed har brug for en ældre browser til at køre ældre applikationer, kan du prøve Chromes Understøttelse af ældre browsere, som hjælper it-afdelingen med at implementere Chrome, samtidig med at den understøtter ældre browsere.

Hastighed

Chrome er udviklet til at være hurtig på alle måder – ved opstart, indlæsning af websites og kørsel af komplekse webapps. I hver eneste nye version fortsætter Chrome med at forbedre sit Octane-resultat, som er en standard for måling af JavaScript-hastigheden.

Produktivitet

Brugere kan logge ind på Chrome for at få adgang til deres apps, bogmærker, udvidelser og andre webindstillinger. Det betyder, at når dine medarbejdere forlader kontoret, kan de nemt fortsætte deres arbejde på deres private enheder.

Udvikling

Mange virksomheder bygger deres egne interne apps. Chrome fås til Windows, Mac OS X, Linux, ChromeOS, Android og iOS og giver udviklere mulighed for at bygge, teste og vedligeholde en webapp på alle disse platforme.