Analytics til mobilapps

Vi har foretaget en gennemgribende ændring af Analytics til apps, så platformen nu er mere overskuelig og relevant for dig. Du kan udnytte den derved opnåede indsigt til at oprette mere effektive Android- og iOS-apps med en endnu bedre brugeroplevelse ved at måle data på samtlige trin: konvertering, engagement og resultater såsom køb i appen. Denne platform byder på de samme omfattende funktioner, du er blevet vant til fra Google Analytics, heriblandt Analytics i realtid, avanceret segmentering, over 200 dimensioner samt muligheden for at spore dine egne tilpassede dimensioner og data.

Mobilenhed

Konvertering og brugeranalyserapporter – find de bedste kilder til nye brugere

Indsigt i appbrugeres konverteringer er afgørende for at sikre, at du udvider dit kundegrundlag med de rigtige brugere. Vi hjælper dig med at få et overblik over brugerkonverteringer, bl.a. i form af pris og anbefalede efterfølgende handlinger. For eksempel kan du i rapporter over nye og aktive brugere se det antal brugere, der starter din app hver dag, Google Play-trafikkilder giver dig et indblik i, hvilken trafikkilde der sikrer dig flest nye brugere og konverteringer i appen, og i enhedsoversigten kan du se de vigtigste mobilenheder og OS-versioner, din app kører på.

Få flere oplysninger

Engagementsrapporter – se, hvordan brugerne interagerer med din app

Engagement er meget vigtigt, når det gælder apps. Hvis brugerne installerer din app og kun starter den en enkelt gang, er dine muligheder for at tjene penge begrænsede. Engagementsrapporter giver dig et vigtigt indblik i, hvor "langtidsholdbar" din app er, og i brugernes adfærd. Med vores specialiserede hændelsessporingssystem kan du spore enhver hændelse, der er relevant for dig. Engagementsstrøm viser dig, hvordan brugerne navigerer rundt i din app, så du kan se, præcis hvilke skærmbilleder de får vist, og hvilke handlinger de foretager. Brugeradfærdsrapporter kan du bruge til at vurdere loyalitet, frekvens og engagement. Appnedbrud giver dig mulighed for at foretage fejlfinding af problemer på enheder og i operativsystemer ved at vise dig trends vedrørende nedbrud og undtagelser. Indsigt i adfærd i appen er altafgørende for at videreudvikle og forbedre den oplevelse, brugerne får, når de bruger din app.

Få flere oplysninger

Rapporter vedrørende resultater/forretningseffekt – find ud af, om du opnår dine mål

Mål er lige så vigtige i apps som på nettet. Med målkonverteringer kan du oprette konverteringshændelser i din app (f.eks. tidsforbrug i appen eller køb i appen, annonceklik osv.) for at måle effektiviteten og i sidste ende få indsigt i dine brugeres holdbarhedsværdi. Vores e-handelssystem giver mulighed for sporing af køb i appen og vigtig indsigt vedrørende salg af virtuelle eller fysiske varer i din app med visning af antal køb og genereret indtjening.

Få flere oplysninger

Kom godt i gang

De nye rapporter vedrørende Analytics til mobilapps indeholder også mange andre effektive funktioner, som Google Analytics-brugere er blevet vant til, f.eks. realtid, betjeningspaneler, avancerede segmenter, tilpassede rapporter, apphastighed m.m.

Rapporterne er en del af en helhedsoplevelse, der er skræddersyet til måling af mobilapps, bl.a. i form af en ny og trimmet SDK version 2.0, som er nemmere at implementere og fravælge, og som har en strømlinet back-end-infrastruktur. Vi har også ændret vores tilmeldingsprocedure, så nye brugere nu kan vælge, om de vil starte med at måle deres website eller deres mobilapp. Det betyder, at du kun er tre klik fra at opsætte din Analytics til apps-konto og downloade SDK'en.