Tjen penge på din hobby

AdSense er en gratis og enkel måde at tjene penge på ved at placere annoncer på dit website.

videoikon

Mød vores AdSense-kunder.

Her er nogle få grunde til, at næsten to millioner mennesker har valgt AdSense

Fordele

De rigtige annoncer til din målgruppe

Annoncerne gennemgås for at sikre, at de er af høj kvalitet og relevante for dit indhold eller din målgruppe, også når de bliver vist på smartphones og tablets. Resultatet? Du kan tjene mere på dem.

Se alle fordele

Fordele

Du bestemmer

Bloker annoncer, som du ikke synes om, tilpas hvor de skal vises, og vælg hvilke annoncetyper, der passer bedst til dit website.

Se alle fordele

Fordele

Kun de annoncer, der betaler mest, bliver vist på dit website

Få adgang til det største netværk af onlineannoncører, der byder på din annonceplads, så du får så meget som muligt for dine annoncer.

Se, hvordan det virker

Succeshistorier

Vores udgivere

BuildEazy

Les Kenny oprettede et website, der viser folk, hvordan man bygger ting. AdSense gjorde det muligt for ham at trække sig tilbage og gøre træbearbejdning til et fuldtidsjob.

wikiHow

wikiHow har benyttet sig af AdSense fra dag ét. Den omsætning, de har opnået via AdSense, har givet dem mulighed for at vokse fra 2 til 24 medarbejdere.

Navi Series

Et japansk onlineindeks hjælper lokale virksomheder med promovering, så de kan styrke lokalsamfundet. Kenji Shinjo bruger AdSense for at kunne fokusere på indhold, så virksomhederne kan fortsætte fremgangen.

Se alle succeshistorier

Ressourcer

Få mest muligt ud af AdSense

Her kan du finde svar på store og små spørgsmål.

Få nyttig support og praktiske tips til, hvordan du kan tjene mere på din onlineindhold. Du kan finde Hjælp til AdSense, videolektioner og sociale kanaler, hvor du kan deltage i AdSense-samtalen.

Udforsk AdSense-ressourcer

Som angivet i vilkårene og betingelserne for AdSense skal du være mindst 18 år for at kunne deltage i AdSense-programmet.

Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du få en af dine forældre eller en værge til at sende en ansøgning på dine vegne.

Du har ikke indtastet din fødselsdato på din Google-konto. Opdater dine oplysninger her, og prøv igen.

Der er oprettet forbindelse mellem din nuværende IP-adresse og et land, som USA har indført sanktioner mod. Få flere oplysninger.

Vi kan ikke give dig adgang til AdSense på nuværende tidspunkt.

Det ser ud til, at denne Google-konto ikke er tilknyttet en AdSense-konto. Det er helt i orden. Du kan enten med den Google-konto, der er tilknyttet AdSense eller tilmelde dig en AdSense-konto i dag.

Din AdSense-konto til dette login er i øjeblikket deaktiveret på grund af ugyldige klik.

Vi anbefaler, at du tjekker din e-mail (herunder din spammappe) for at finde eventuelle meddelelser, som vi har sendt til dig vedrørende din kontostatus. Få flere oplysninger på vores side med ofte stillede spørgsmål om deaktiverede konti.

Din AdSense-konto til dette login er i øjeblikket deaktiveret på grund af overtrædelse af vores programpolitikker.

Vi anbefaler, at du tjekker din e-mail (herunder din spammappe) for at finde eventuelle meddelelser, som vi har sendt til dig vedrørende din kontostatus. Få flere oplysninger på vores side med ofte stillede spørgsmål om deaktiverede konti.

Tak for din interesse for Google AdSense! Vi har nu gennemgået din ansøgning, og vi må desværre meddele, at vi ikke kan give dig adgang til Google AdSense på nuværende tidspunkt.

Der findes ikke en AdSense-konto til dette login, da din ansøgning i øjeblikket er under gennemgang. Vi gennemgår din ansøgning og vender tilbage til dig via e-mail inden for en uge fra det tidspunkt, hvor du indsendte din ansøgning. Når ansøgningen er godkendt, kan du logge ind på din konto og komme i gang.