Gå til indhold
Kom godt i gang

Få kontakt til kunder rundt om hjørnet og rundt om i verden

+ 50
computer
%

af alle globale kunder siger, at de bruger Google til at opdage eller finde et nyt brand

59
%

af alle globale kunder siger, at de bruger Google til at læse om produkter, som de har tænkt sig at købe i en butik eller online

8

tjenester med 1 milliard brugere hver

Gør Google til din butiksfacade, lige fra Søgning til Maps

Få dine produkter vist i Google-tjenester, og nå milliarder af brugere – rundt om i verden og på hele internettet.

Google

YouTube

Maps

Assistent

Gmail

Chrome

Android

Play

Google Søgning

Når kunderne leder efter en ny vare, er Google deres første stop. Med vores løsninger kan du nå ud til flere nye kunder, der leder efter det, du sælger, uanset om de bare samler inspiration eller er klar til at købe.

Google Maps

Mere end én milliard brugere anvender hver dag kort til at nå frem til det sted, de skal hen, og til at finde lokale virksomheder. Mobilsøgninger efter "hvor køber man ind" og "hvor køber man" er vokset med mere end 85 % de seneste 2 år. Sørg for, at brugerne finder det, de har brug for, når de er i nærheden og klar til at købe hos dig.

YouTube

Mere end 90 % siger, at de har opdaget nye brands eller produkter på YouTube. Nå ud til disse købere, så snart de logger ind, uanset om de er i gang med at undersøge et produkt, beslutte sig for at købe eller hente inspiration til deres næste køb.

Google Assistent

Stemmeteknologi som Google Assistent har ændret den måde, vi søger efter oplysninger på, og gjort det nemmere og hurtigere at få klaret de daglige opgaver. Google Assistent er tilgængelig på mere end 1 milliard enheder verden over, f.eks. på telefoner, ure og smartenheder i hjemmet, og teknologien giver også brands en kæmpe mulighed for at opbygge relationer på mere meningsfyldte og naturlige måder.

Google Billeder

50 % af onlinekunderne siger, at billeder af et produkt har inspireret dem til et køb. Sørg for, at dine produkter vises på meget synlige platforme såsom Google Billeder, hvor folk kan få idéer og finde det, du sælger.