COVID-19: Ressourcer, der kan hjælpe din virksomhed igennem denne usædvanlige periode.

Shopping-kampagner med forhandlere

Shopping-kampagner med forhandlere giver forhandlere mulighed for at acceptere ekstra budgetter fra brandproducentpartnere. Det er et partnerskab, som er designet til at give brands mulighed for at støtte deres forhandlerpartnere i at promovere specifikke produkter og øge salget og kundeovervejelserne for både brands og forhandlere.

Kom godt i gang

Her kan du se, hvad du kan med
Shopping-kampagner med forhandlere

Øg effektiviteten

Til forhandlere: Øg trafikken til din onlinebutik, og skab mere salg ved at give brands mulighed for at bruge deres egne budgetter, så de helt eller delvist kan finansiere Shopping-kampagner. Til brands: Skab salg af og overvejelser om dine produkter, der er både inkrementelle og målbare, på Google-tjenester sammen med dine forhandlere.

Rapportering og analysedata

Til forhandlere: Du kan nemt dele effektivitetsstatistikker med alle brandpartnere og få de samme fantastiske analysedata og rapporteringer, du får med dine almindelige Shopping-kampagner. Til brands: Få et bedre indblik i, hvordan dine digitale annonceinvesteringer fører til salg og overvejelser, takket være analysedata og effektivitetsrapporter fra Google.

Øg omfanget

Til forhandlere: Udvid dine digitale annoncepartnerskaber til alle dine brandpartnere, uanset størrelse, med en mindre indsats. Til brands: Samarbejd med alle dine kvalificerede forhandlere om at finansiere kampagner samt øge salg af og overvejelser om dine produkter på Google.

Samarbejd om Shopping-annoncer

I Google-tjenester

Shopping-kampagner med forhandlere sikrer, at brandede produkter vises for kunder, der leder efter deres næste køb. Disse annoncer vil blive vist på Googles annoncebrugerflader, f.eks. Google.com, YouTube, Display, Billeder og Gmail. Med andre ord alle de steder, hvor traditionelle Shopping-annoncer plejer at blive vist.

Succeshistorie

Estée Lauder Companies samarbejdede med en førende detailpartner i USA for at øge klikandelen for de promoverede designerdufte med 70%.

Estée Lauder Companies samarbejdede med en førende detailpartner i USA om at promovere deres designerdufte. Formålet med disse kampagner var at udnytte juleefterspørgslen og øge deres duftes synlighed.

Estée Lauder Companies samarbejdede med en førende detailpartner i USA om at promovere deres designerdufte. Formålet med disse kampagner var at udnytte juleefterspørgslen og øge deres duftes synlighed.

Nøgletal

70%

stigning i klikandel på Google

Kom godt i gang ved at tilmelde dig den tidlige betaversion

Kom godt i gang
Women conversing about Smart Shopping campaigns

Ofte stillede spørgsmål