Gå til indhold
Tilmeld dig gratis

Nå ud til flere kunder, og vis dine produkter på hele Google gratis

Nå ud til flere kunder, og vis dine produkter på hele Google gratis

Folk handler på Google mere end en milliard gange om dagen. Med en Merchant Center-konto kan du gratis føje dine produkter til Google. Dine fortegnelser kan vises, når kunder leder efter produkter som dine på Google Søgning, Maps, YouTube og mange flere.

Sådan fungerer Merchant Center

Nummer et

Føj dine produkter til Google Merchant Center

Hvis du bruger en e-handelsplatform som Shopify eller BigCommerce, kan du tilknytte din butik, så dine produkter tilføjes automatisk. Du kan også uploade et regneark eller tilføje varer enkeltvis.

Nummer to

Dine produkter vises gratis på fanen Shopping

Dine produkter kan vises på tværs af Google-websites og -apps som f.eks. Søgning, Maps, YouTube og mange flere, når kunder søger efter dine produkter eller direkte efter din virksomhed.

Nummer tre

Kunder klikker på dine produkter for at købe

Når nogen klikker, sender Google dem videre til produktets side på dit website. Hvis du har en fysisk butik, kan du i stedet henvise kunderne til den.

Dine produkttilbud kan vises i hele Googles økosystem – gratis

Fortegnelser med løbesko, der indeholder et produktbillede, produktoplysninger og bedømmelser øverst på siden med Googles søgeresultater.  Vist på en smartphone
Fortegnelser med løbesko, der indeholder et produktbillede og produktoplysninger under en skobutik på Google Maps. Vist på en smartphone
Annoncer med løbesko, der indeholder et produktbillede, produktoplysninger og bedømmelser under en YouTube-video. Vist på en bærbar computer
Fanen Shopping
På sin smartphone har en bruger søgt efter løbesko på Google Billeder. Fortegnelser med løbesko vises øverst på resultatsiden. Fortegnelser indeholder et produktbillede, produktoplysninger og antallet af butikker, der sælger produktet.

Vis dine produkter på Google direkte fra din
e-handelsløsning

Du kan automatisk tilføje dine produkter til Google, når du knytter din e-handelsbutik til Merchant Center. Og hvis du i fremtiden foretager ændringer i produkter, synkroniseres de automatisk med Google.

Bruger du ikke en af de udbydere af e-handel, vi samarbejder med? Intet problem. Du kan uploade en fil eller et regneark eller indtaste individuelle produkter i stedet for.

Mere end 500.000 onlinevirksomheder bruger Google Merchant Center

aeropostale

400 % vækst i omsætningen fra onlineshopping

Gratis fortegnelser [på fanen Shopping] er en fantastisk tilføjelse til den påvirkning, som Googles detailannonce- og handelsløsninger har haft på væksten af vores e-handel det seneste år.

Connor Sheridan, Strategist, Tinuiti

woodland-direct

5 % øget omsætning

Vi har brugt Shopping-annoncer i otte år til at skabe en meningsfuld forbindelse med vores målgruppe. Kombinationen af gratis fortegnelser [på fanen Shopping] med vores eksisterende kampagner var afgørende for at gøre os mere synlige i en tid, hvor forbrugerne i højere og højere grad shopper online.

Marcus Regan, Marketing Manager, Woodland Direct

sharper-image

35.000 flere gratis klik

Det var nemt at føje gratis fortegnelser [på fanen Shopping] til vores markedsføringselementer. Ved at kombinere dem med Shopping-annoncer kan vi nu nå ud til og betjene endnu flere kunder i en tid, hvor den samlede efterspørgsel i onlinedetailhandelen er stor.

Alex Wargo, Director of Digital Marketing, Sharper Image

Når du er klar, kan du booste dit salg med betalte annoncer

Promover dine produkter, og nå ud til nye kunder. Med annoncering på Google kan du promovere dit onlinelager og dit lokale butikslager for at øge trafikken til dit website eller din lokale butik. Og det bedste ved det hele? Du betaler kun, når nogen klikker på din annonce og besøger din butik.

Google Ads

Ofte stillede spørgsmål

Nå ud til flere kunder med Merchant Center