Travel to Impact

Google Ad Grants har hjulpet Travel to Impact med at få flere studerende til at tilmelde sig på nettet og med at nå ud til nye universiteter.

Markedsføringsmål

  • Udvide tilstedeværelsen på nye universiteter
  • Generere trafik til websitet
  • Øge antallet af nye tilmeldinger fra studerende

Effektivitets-metrics

10

nye universiteter nået

35.000

websiteklik

1.200

nye tilmeldinger fra studerende

Hurtigt overblik

Sted: Sydafrika www.traveltoimpact.co.za

Mission

Travel to Impact opererer under AIESEC, verdens største ungdomsledede organisation, og stræber efter at udvikle ansvarlige ledere med iværksætterevner. Travel to Impact forbinder studerende på sydafrikanske universiteter med nonprofitorganisationer, hvor de er i praktik i 6-8 uger, og sender studerende til udlandet for at fremme de unges lederevner og kulturelle forståelse. Hvert år rejser 200 studerende til Brasilien, Mauritius, Indien og Tyrkiet og fortsætter med at gøre en forskel i deres værtssamfund.

Markedsføringsmål

Før Travel to Impact kom med i Ad Grants-programmet, brugte de traditionelle marketingkanaler, der krævede, at de havde en fysisk tilstedeværelse på campus. Studerende satte plakater op og skiftedes til tage vagten i deres informationsstand på campus for at øge kendskabet og opfordre deres medstuderende til at engagere sig i nonprofitarbejde rundt omkring i verden. Selvom de havde succes med deres bestræbelser, var organisationen begrænset til bestemte universiteter.

Travel to Impact så en mulighed på nettet og udviklede en onlinestrategi centreret om Google Ad Grants-programmet. Gennem Ad Grants kunne de promovere deres websites, generere onlinetilmeldinger på nye universiteter og måle effekten af deres annoncer.

Effekten af Google Ad Grants

Google Ad Grants har givet Travel to Impact mulighed for udvide deres marketingrækkevidde til ti nye universiteter i Sydafrika. Deres nye online marketingstrategi førte til 35.000 klik på deres website i løbet af 8 måneder, en konverteringsrate på 4,6 % og 1.200 nye tilmeldte studerende. De har etableret en stærk online tilstedeværelse og arbejder på at hjælpe andre organisationer i AIESEC med at komme på nettet og tilmelde sig Google Ad Grants.

"Google Ad Grants har hjulpet os med at nå ud til studerende på universiteter, vi ellers aldrig ville have nået."
Michael Hubbard, VP Marketing and Finance, Travel to Impact