Make a Difference

Make af Difference bruger Google Ad Grants til strategisk at udvide deres fundraisingafdelinger internationalt.

Markedsføringsmål

  • Opbygge et netværk af frivillige
  • Øge pengedonationer
  • Øge kendskabet til sæsonbetonede begivenheder

Effektivitets-metrics

700.000

månedlige eksponeringer

30.000

registrerede frivillige

30 %

websitetrafik fra Ad Grants

Hurtigt overblik

Sted: Bangalore, Indien www.makeadiff.in

Mission

Make a Difference (MAD) blev etableret i 2006 og har afdelinger i 23 byer i Indien. Organisationen er baseret i Bangalore, Indien, og giver børn, der bor på børnehjem og herberger, mulighed for at opdage deres styrker og realisere deres fulde potentiale. MAD giver disse børn kreative læringsrum og arbejder for at forbedre kvaliteten af deres uddannelses- og karrieremuligheder

Markedsføringsmål

Gloria, administrerende direktør for MAD, siger: "Google Ad Grants er helt uundværligt for alle nonprofitorganisationer, især indiske nonprofitorganisationer, der først nu er ved at komme online". MAD bruger deres Google Ad Grants-konto til at rekruttere frivillige, der brænder for sagen og forpligter sig til organisationen i et år, til at oplyse, generere onlinedonationer og identificere og prioritere steder, hvor der kan udvides internationalt.

Effekten af Google Ad Grants

Google Ad Grants har leveret et gratis middel til at målrette MAD's eksisterende operationer ikke bare i 23 byer, men i resten af Indien og verden. AdWords-data viser, hvilke byer og lande der har den største interesse i MAD, og organisationen bruger disse data til at finde ud af, hvor de skal udvide. Ad Grants giver dem desuden mulighed for at opbygge et netværk af frivillige, som de ikke ville kunne nå ud til gennem traditionelle markedsføringsmetoder. Ca. 20 % af organisationens frivillige har fundet dem via AdWords, og ca. 30 % af trafikken på deres website stammer fra deres Ad Grants-kampagner.

"Ad Grants er en stærk kanal for internationale donationer og giver os også mulighed for at få tidlige indikatorer for, i hvilke lande MAD kunne udvide vores fundraisingafdelinger – baseret på donationer og interesse."
Gloria Benny, Managing Director, MAD