Elder Wisdom Circle

Elder Wisdom Circle forbinder frivillige ældre med unge, der søger rådgivning, ved hjælp af Grantspro-programmet.

Markedsføringsmål

  • Finde personer, der har brug for rådgivning
  • Nå ud til potentielle frivillige og personer, der gerne vil støtte
  • Fremme udbredelsen af læserbrevkasser

Effektivitets-metrics

65 %

nåede personer, der har brug for rådgivning

71 %

stigning i trafik på websitet

15 %

onlinedonationer og frivillige registreringer

Hurtigt overblik

Sted: Nordamerica www.elderwisdomcircle.org

Mission

Elder Wisdom Circle er et onlineprogram på tværs af generationerne, der sætter ældre frivillige i alderen 60 og derover sammen med yngre generationer, der søger empatisk og nyttig rådgivning. EWC's mål er at give unge en nyttig vejledning og samtidig forbedre deres opfattelse af de ældre generationer. Målsætningen for de ældre er at skabe en organisation, hvor de føler sig bekræftede, nyttige og værdsatte.

Marketingmål

Et af EWC's vigtigste mål er at finde de unge, der har brug for rådgivning og kloge ord fra en bedsteforælderfigur. Desuden sigter EWC efter at nå ud til personer, der eventuelt vil støtte, og som måske eller måske ikke kender til deres unikke model, i håb om at de bliver donorer eller frivillige. Doug Meckelson, grundlægger og direktør, vidste, at deres målgruppe af unge, der har brug for rådgivning, i høj grad kunne findes online, så han blev en af de første brugere af Google Ad Grants-programmet. Den succesfulde kampagne oversteg hurtigt standardbudgettet på 10.000 USD pr. måned, og på grund af kontoens stærke effektivitet, den overbevisende strategi og den positive effekt blev EWC godkendt til Grantspro-program med et øget budget på 40.000 USD pr. måned. Doug bemærkede ved hjælp af Analytics, at et stigende antal besøgende på websitet kom fra mobilenheder, nemlig 17 %, hvilket var en stigning på 8 % i forhold til det foregående år. I november 2013 opgraderede Doug derfor til et mobiloptimeret website for at holde trit med udviklingen i deres målgruppes brug af mobilenheder.

Effekten af Google Ad Grants

Som Grantspro-modtager bruger Doug Analytics og konverteringssporing til at spore tendenser og træffe kvalificerede beslutninger, og han har bemærket, at hovedparten af trafikken til EWC's website kan tilskrives deres AdWords-kampagner. Sidste år var 71 % af alle besøgende og 65 % af de personer, der søgte rådgivning, blevet henvist via Google Ads. Med Grantspro nåede EWC ud til 240 % flere støtter i det forløbne år i forhold til antallet af henvisninger modtaget med standardbudgettet. Dermed kunne EWC hjælpe 8.000 flere personer, der søgte rådgivning, og gav yderligere 12.000 timers frivilligt arbejde for seniorer. Derudover kom 15 % af donationerne og 15 % af ansøgningerne om at blive frivillig fra brugere, der opdagede EWC via Google Ads. Med det øgede Grantspro-budget overvejer Doug nu, hvordan man bedre kan målrette mod personer, der søger hjælp, i andre lande, da EWC hidtil har været fokuseret på Nordamerika. For at sikre at det øgede budget bruges bedst muligt, bruger han Analytics til at identificere kilder til trafik og de bedste søgeord, og han optimerer regelmæssigt kampagnerne baseret på disse data.

"Hvis det ikke var for Google Ads-kampagner, ville Elder Wisdom Circle sandsynligvis ikke eksistere. Der findes ikke noget annonceringsalternativ for vores nonprofitorganisation, der ville være så vellykket.”
Doug Meckelson, grundlægger og direktør, Elder Wisdom Circle