Lad os ændre verden.

Mere synlighed. Flere donationer. Flere frivillige. Det er, hvad du får ud af at dele dit budskab med de mennesker, der er mest tilbøjelige til at engagere sig.

The Fred Hollows Foundation

Google Ad Grants-modtager

The Fred Hollows Foundation

Google Ad Grants-modtager

"Google Ad Grants har hjulpet os med at nå ud til tusindvis af tilhængere rundt om i landet, så vi kan skabe forandring gennem bevidsthed."
Ping Lo, The Fred Hollows Foundation

Bliv synlig i Google Søgning

Nå ud til de mennesker, der betyder mest.

Google Ad Grants viser dine søgeannoncer til brugere, der søger på Google efter nonprofitorganisationer som din, og hjælper dig med at nå ud til personer, der førhen ikke var bevidste om din sag. Du kan dele dit budskab på tværs af kloden eller fokusere på folk i nærheden af dig. Med Google Ad Grants er det altid dig, der har kontrollen.

Generér bidrag

Lad donationerne strømme ind.

Google Ad Grants gør det nemmere for folk at donere til din sag. Jo lettere det er for dem at donere, desto mere sandsynligt er det, at de vil gøre det.

Se, hvad der fungerer

Dybere indsigt for mere effektive annoncer.

Når dine annoncer vises, kan du bruge Google Analytics og konverteringssporing til at forstå, hvor effektive dine annoncer er. Hvilke søgeord er de stærkeste? Hvilke annoncer genererer donationer eller rekrutterer frivillige? Få svar på disse spørgsmål – og mange flere.