Tak, fordi du downloadede Chrome

Afslut konfigurationen af Chrome ved også at downloade appen til din telefon og tablet

Hent mobilappen

Hvis downloaden ikke starter, kan du prøve igen.

Oplev et hurtigere internet på farten

Hurtig søgning

Søg og naviger i samme felt. Vælg mellem resultater og forslag, der vises, mens du taster, inklusive dine seneste søgninger og besøgte websites, så du kan finde, hvad du søger, i et snuptag.

Mindre indtastning

Undgå besværlig indtastning på små skærme. Med AutoFyld kan du udfylde formularer med et enkelt klik, mens Autoforslag sparer dig tid, når du indtaster webadresser og søgninger.

Fortsæt, hvor du slap

Når du skifter fra din computer til din telefon, behøver du ikke at søge helt forfra efter den webside, du var inde på. Med Chrome kan du straks få adgang til alle dine åbne faner, bogmærker og seneste søgninger på en hvilken som helst enhed. På den måde har du samme internetindstillinger på alle dine enheder. Få flere oplysninger

Oplev det bedste fra Google – uden at trykke på noget

Det er en mobilbrowser, du kan tale til. Sig dine spørgsmål højt for hurtigt at finde det, du søger efter, ved hjælp af Googles talesøgning.

Spar på dataforbruget, når du surfer

Lad ikke mobildataforbindelsen sinke dig på nettet. Med Chromes funktion til datakomprimering og båndbreddestyring kan du reducere dataforbruget med op til 50 %, mens du surfer på nettet i Chrome til Android og iOS. På den måde kan du surfe mere, uanset hvor du befinder dig.

Hent Chrome til mobilenheder

Én browser til din computer, telefon og tablet

Hent mobilappen