Se, hvor meget din skole kan spare med Chrome-enheder

Fortæl os, hvor mange elever og lærere der er på din skole eller distrikt, så vurderer vi, hvor meget det vil koste at udrulle pc'er, og hvor meget du kan spare med Chromebooks for Education. Dette omfatter:

Beregning af besparelser

Angiv antallet af medarbejdere i din organisation
Pc Chrome
Købspris

Dette er prisen for en enkelt bærbar eller stationær computer. Denne beregner antager, at din virksomhed udskifter sine pc'er hvert tredje år. (Kilde: NPD Group, Hall & Partners)

Vedligeholdelse af hardware

En typisk garanti gælder for 20 % af de samlede omkostninger ved en ny pc, der betales kontant. Denne beregner antager, at garantier forudbetales for at dække omkostningerne til udskiftning af en computer i tre år. (Kilde: Data fra en Google-kundeundersøgelse.; NPD Group)

It-software og infrastruktur

Denne kategori omfatter software, servere og anden infrastruktur for OS-fejlretninger, systemopdateringer, antivirusbeskyttelse og sikkerhedskopier samt de administrative værktøjer, der kræves for at administrere en enkelt pc om året. (Kilde: Data fra en Google-kundeundersøgelse.; Microsoft Intune-prisliste)

Oversigt over administrationsomkostninger

Denne kategori omfatter personaleomkostninger til distribution af OS-afbildninger og administration af applikationer for en slutbrugers computer om året. (Kilde: Data fra en Google-kundeundersøgelse).

Slutbrugeromkostninger

Dette dækker tab af produktivitet på grund af konfiguration, opstart, systemafbrydelse, fejlfinding og løbende reparationer for én slutbruger og dennes pc om året. (Kilde: Data fra en Google-kundeundersøgelse).

Samlede ejerskabsomkostninger i 3 år

Kontakt os for at få mere at vide om udrulning af Chromebooks. Kontakt salgsafdelingen

Beregningseksemplerne skal kun give et indblik i priserne og bør ikke anses som en stiltiende eller udtrykkelig garanti eller udgøre rådgivning eller meninger om specifikke fakta. Eksemplerne er baseret på interne Google-data og offentligt tilgængelige oplysninger.