Chromebooks i skolen

KIPP LA Schools

"Der skal ikke installeres nogen software, og der skal ikke foretages nogen konfiguration. Jo mindre den administrative byrde er, jo flere computere kan du fylde klasseværelset med og opretholde samt vedligeholde dem over tid".

Download PDF

Matthew Peskay
Teknologidirektør

KIPP LA Schools

Crook County School District

"Vi behøver ikke bekymre os om at installere software eller foretage opdateringer og konfiguration. Bare tilslut, og gå i gang. Det er fantastisk!"

Download PDF

Bruce Hahn
Teknologi-koordinator

Crook County School District

Astoria High School

"Det bidrager til min undervisning, og det øger mine elevers interesse og nysgerrighed i forhold til de emner, vi lærer om, fordi de kan undersøge emnerne hurtigere og med større fortrolighed".

Jenny Newton
Lærer

Astoria High School

Thomas Jefferson High School

"Sammenlignet med andre computere tager den ikke lang tid at starte op. Den tændes hurtigt, og den slukkes hurtigt".

Sandy Leaders
Lærer

Thomas Jefferson High School

KIPP Bay Area Schools

"Min undervisning køres kun online, og derfor er mit fag gået fra en mere direkte undervisningsmodel til en mere interaktiv basismodel, hvor eleverne forventes at tænke selvstændigt, kreere og samarbejde. Jeg synes så afgjort, det er en bedre læringsmodel. Jeg synes, at undervisningen bliver mere autentisk".

James Sanders
Lærer

KIPP Bay Area Schools

McDowell County Schools

"De opretter øjeblikkelig forbindelse til internettet, og vi behøver ikke at have personlig vejledning i, hvordan vi bruger operativsystemet. Det er en banebrydende ændring at kunne bruge en enhed, som ikke kræver personlig vejledning".

Aaron Slutsky
Teknologidirektør

McDowell County Schools

Grace Lutheran

Nettet ændrer den måde, eleverne interagerer på. Og vi er nødt til at ændre den måde, vi underviser på. Med Chromebooks ligger hele verden åben for eleverne. De har hele menneskehedens samlede viden i deres hænder".

Download PDF

Peter Iles
Rektor

Grace Lutheran

Fessenden School

"Giv et barn en intuitiv computer og overbevisende multimediesoftware, og se dernæst deres fantasi tage fart. Chromebooks og Google Apps danner denne stærke kombination".

Download PDF

Alexandra McMullen
Lærer

Fessenden School

Rocky River School District

"Sidste onsdag konfigurerede jeg og en kollega 30 Chromebooks på halvanden time. Forskellen er derfor enorm, når det kommer til at udrulle Chromebooks i bredt omfang. Jeg ville ikke engang overveje at udrulle så mange iPads".

Dianna Foley, ph.d.
Administrerende direktør

Rocky River School District

Oregon High Desert Education Service District

"Vi giver i bund og grund [Chromebook]-kasserne til eleverne, og inden for 20 minutter har vi elever fra fjerde klasse til gymnasieniveau, som er godt i gang med at svare på blogindlæg, skrive og offentliggøre inden for én undervisningstime. Det har jeg aldrig nogensinde set før".

Rachel Wente-Chaney
CIO

Oregon High Desert Education Service District

San Juan Unified School District

"Som jeg ser det, er disse Chromebooks et særdeles effektivt værktøj til onlineudgivelse, som vi gerne vil have, at eleverne giver sig i kast med i klasseværelset. De lærere, som bruger iPads, er rent faktisk misundelige på de lærere, som bruger Chromebooks".

Joe Wood
Professionel læring og innovation

San Juan Unified School District

Leyden High School District

"Selvom den stadigvæk er relativt ny, har Chromebook Management-konsollen de rigtige ting, der sætter skub i tingene: Det være sig f.eks. at kunne vælge en proxyserver og deaktivere gæstetilstand. Herudover kan der udarbejdes webapps og udvidelser, som kan anføres på sort- og hvidlister på en brugervenlig, webbaseret grænseflade. Dette gør en kæmpe forskel".

Jason Markey
Vicerektor

Leyden High School District

Fond du Lac School District

"Chromebooks har i høj grad overgået vores forventninger i en enhed til Fond du Lacs én til én-initiativ. Chromebook er vores kreative rum til eleverne, og det er helt afgørende for at ændre kulturen inden for undervisning fra et ressourcekrævende til et kreativt og kritisk tænkende miljø."

Fondy Tech Team

Fond du Lac School District

Chromebooks til dit klasseværelse

Nemmere. Hurtigere. Mere sikker. Alle elever og lærere kan tilpasse Chrome-enheder på et øjeblik, og de er nemme at administrere, hvilket gør dem til den ideelle løsning, når nettets styrker skal ind i klasseværelset. Sådan hjælper Chrome-enheder folkeskoler og ungdomsuddannelser i alle størrelser med at indfri deres målsætninger:

Skoledag – én til én-programmer

Mange elever og lærere mangler computere eller internetadgang i klasseværelset på grund af høje omkostninger eller logistiske udfordringer ved understøttelse af skolebaserede netværk. Men det er der nu lavet helt om på. Med Chrome-enheder kan du...

 • Skalere adgangen til nettet med brugervenlige computere, som nemt kan distribueres
 • Dele enheder mellem elever uden manuel konfiguration for de enkelte brugere
 • Få glæde af konstant forbindelse via integreret Wi-Fi og valgfrit 3G til permanent adgang uden at være afhængig af skolens netværk
 • Administrere computere på hele skolen, uanset hvor mange Chrome-enheder du har, eller hvor de bruges

Én til én-læring på fuldtid

Læringen stopper ikke, når skoledagen er omme, så hvorfor begrænse adgangen til applikationer, samarbejdsværktøjer og ressourcer til hjemmearbejde efter skoletid? Opdelingen mellem skole og hjem kan nu opblødes med Chrome-enheder, som gør det nemt for...

 • Elever, der skal have adgang til nettet samt deres applikationer og filer, uanset hvor de er, med en let enhed, der har lang batterilevetid og hurtig opstart
 • Lærere og elever at samarbejde om hjemmearbejde og læring, når der er ringet ud
 • Administratorer at tildele og håndtere én computer for hver elev i hvert skoleår uden manuel vedligeholdelse, sikkerhedsrettelser og tidskrævende support

Computervogne til klasseværelset

Det har længe været besværligt at administrere en computervogn i klasseværelset. Elever, der flytter fra klasse til klasse, skal logge på et centralt netværk eller kan kun bruge den installerede software (som er svær at vedligeholde) på hver computer. Nu får computervogne nyt liv med Chrome-enheder, som tilbyder...

 • Muligheden for at dele maskiner stort set uden manuel konfiguration for de enkelte brugere
 • Et "tilstandsløst" miljø til en personlig oplevelse, der er tilgængelig for alle elever og lærere, når de logger ind
 • Adgang til en lang række uddannelseswebsites, onlineoplevelser og apps, der fremmer læring, samarbejde og kreativitet

Laboratorier og biblioteker

Det kan være svært at administrere bibliotekscomputere – og i endnu højere grad, hvis de er tilgængelige til udlån. Chrome-enheder gør det nemt for studieområder, laboratorier og biblioteker at tilbyde computeradgang på stedet med...

 • Nem deling blandt mange brugere, der ikke kræver nogen individuel brugerkonfiguration
 • Et onlinelæringsmiljø, hvor uønskede websites og apps kan blokeres
 • Adgang til hjemmearbejde, fællesprojekter og læringsapplikationer uanset tid og sted, bare ved at logge ind
 • Computere, der er nemme at administrere og vedligeholde, og som er fri for virus og malware og ikke har behov for sikkerhedsrettelser og opgraderinger