Nu lanceres de nye Chromebook og Chromebox

Computere, der er hurtige, intuitive og lette at administrere, og som forbinder elever og lærere med alle internettets fordele.

Kontakt salgsafdelingen

I klasseværelset

Chrome-enhederne er optimeret til nettets mange undervisningsmaterialer. Integrer avanceret indhold i lektioner, læg op til samarbejde, og tilskynd eleverne til at kreere og dele deres eget indhold med verden. Chrome-enheder kan det hele uden lange opstartstider eller kedsommelig oplæring. De er en enkel, skalerbar og økonomisk overkommelig metode til at lægge teknologien i hænderne på flere elever og lærere.

Find ud af, hvordan skoler som din bruger Chromebooks

Ubesværet administration

Chrome-enheder til uddannelsesinstitutioner effektiviserer de timer, som it-administratorer bruger på at administrere computere. Operativsystemet Chrome forbedres hele tiden uden problemer, og den webbaserede administrationskonsol gør det muligt for administratorer at oprette og styre brugere, apps og politikker på alle Chrome-enheder, selvom enhederne befinder sig i mange forskellige klasselokaler.

Få flere oplysninger om enhedens funktioner

Effektivt på højt plan

To af de største udfordringer, som skoler står over for, når der skal implementeres teknologiprogrammer, er budget og it-support. Brug af Chrome-enheder i stedet for traditionelle computere reducerer it-problemer og de generelle omkostninger ved at effektivisere support, centralisere administrationen og undgå alle de tidskrævende systemafbildninger, som følger med hvert nyt skoleår.

Se, hvordan du kan udrulle og anvende enheder

Beregn besparelserne

Hvis du udruller Chromebooks, kan du i gennemsnit spare mere end 4.000 USD pr. enhed over tre år. Brug omkostningsberegneren for at se, hvor meget din skole kan spare.

Beregn besparelser

4,400
gennemsnitlig besparelse pr. Chromebook over 3 år

 Chromebook
 Pc

Chromebook i klasseværelset

Find ud af, hvordan elever, lærere og it-administratorer på skoler som din bruger Chrome-enheder.

Få flere oplysninger

Du skal blot klikke på Chrome Webshop for at få adgang til de seneste undervisnings- og samarbejdsværktøjer på nettet.

Få flere oplysninger