Funktioner

Chrome gør det nemt at anvende moderne HTML5- og webapps i klasseværelset uden at skulle bekymre sig om ældre browseres mulighed for at følge med.

Download Chrome MSI

Chrome MSI-pakke til Windows 10/8.1/8/7 64-bit

(Chrome MSI-pakke til Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Download Chrome MSI

Chrome MSI-pakke til Windows 10/8.1/8/7 32-bit

(Chrome MSI-pakke til Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Hastighed

Hurtighed fremmer læring. Derfor er Chrome udviklet til at være hurtig på alle måder – ved opstart, indlæsning af websider og kørsel af avancerede uddannelsesværktøjer. Chrome er også hurtig på ældre computere, og man kan dermed spare penge ved at forlænge levetiden på den nuværende hardware.

Sikkerhed

Google Chrome for Education anvender teknologier som Beskyttet browsing og sandboxing for at beskytte elever og undervisere mod skadelige websites, virus, malware og phishing-angreb. Chromes scriptbeskyttelse på tværs af websites giver dig ekstra beskyttelse mod websites, der forsøger at angribe skolenetværk eller stjæle brugernes identitet.

Google Apps for Education

Chrome er blevet udviklet fra bunden for at optimere produktpakken Google Apps for Education. Chrome understøtter mange funktioner, der ikke fås i andre browsere, f.eks. Offline Gmail, Dokumenter og Kalender samt skrivebordsunderretninger og redigeringsfunktioner såsom træk og slip samt klip og indsæt.

Enkelhed

Chrome er nem at udrulle og administrere. I stedet for at bruge tid på at vedligeholde browserkonfigurationer og internetadgang kan it-administratorerne nu tilpasse og udrulle Chrome efter behov. De kan f.eks. håndhæve brugen af visse udvidelser og apps fra Chrome Webshop via gruppepolitikker for alle elever, mens de som standard giver lærergrupper adgang til andre apps, udvidelser og websites.

Tilpasning

Chrome Webshop indeholder hundredvis af udvidelser til uddannelse og samarbejde, som du kan bruge sammen med Chrome og distribuere til elever og lærere. Med fuld understøttelse af HTML5 uden opgradering af operativsystemet kan elever og lærere køre store krævende webapps i Windows, OSX og Linux.

Opgraderinger

Når du udruller Chrome, får du bedre ydeevne og sikkerhed uden at skulle opgradere dit operativsystem eller købe dyr klientsoftware. Behold din nuværende browser for at køre ældre apps i Internet Explorer, og udrul Chrome på hele skolen for at klare resten.