Chromecast

Cast din foretrukne underholdning fra din telefon eller tablet direkte til dit fjernsyn.

270 kr*

Ned

Hvad er Chromecast?

Chromecast er en lille enhed til mediestreaming, der sættes i HDMI-porten på dit fjernsyn. Brug en Android-telefon eller -tablet, iPhone®, iPad®, Mac®- eller Windows®-computer eller Chromebook til at caste din yndlingsunderholdning og apps direkte til dit fjernsyn.**

Det bedste fra internettet – på dit fjernsyn

Chromecast fungerer sammen med flere og flere apps. Find dine yndlingsapps og mange flere på chromecast.com/apps.

I forbindelse med alt andet indhold kan du spejle det, du ser på den lille skærm, til den store skærm. Hvis du er på din computer, kan du caste et hvilket som helst website i Chrome. Hvis du er på din Android-telefon eller -tablet, kan du spejle din skærm til dit fjernsyn.***

En helt ny måde at se tv på

Med Chromecast fungerer din telefon som din egen, personlige fjernbetjening. Brug de apps, du allerede har på din telefon, til at søge, gennemse, afspille, sætte på pause, spole tilbage, skrue op og ned for lyden og endda oprette playlister. Du kan fortsætte med at bruge din telefon til andre ting, mens du caster.

Venner og familie kan også caste indhold til dit fjernsyn via deres egen telefon eller tablet – uden nogen form for konfiguration. I kan alle læne jer tilbage og lade jer underholde sammen på husets største skærm.

Når du ikke caster, kan du omdanne tv-skærmen til en smuk pauseskærm med kunstværker, dine egne fotos, satellitbilleder og meget mere. Se hvordan på chromecast.com/backdrop.

4:40

Sommerferie

Album delt af Scott Harter

Stue

Sommerferie

Album delt af Scott Harter

Google+

4:40

Honolulu County, USA

©2014 DigitalGlobe

Stue

Honolulu County, USA

©2014 DigitalGlobe

4:40

Fin vind, klar morgen (Gaifū kaisei)

Katsushika Hokusai | Indianapolis Museum of Art

Stue

Fin vind, klar morgen (Gaifū kaisei)

Katsushika Hokusai | Indianapolis Museum of Art

For alle

Alle kan få glæde af Chromecast. Den fungerer sammen med de enheder, du har i forvejen, f.eks. smartphones, tablets og computere. Desuden opdateres den automatisk med nye funktioner, og vi tilføjer løbende flere apps, så din Chromecast hele tiden bliver bedre. Det tager kun et par minutter at konfigurere den, og med en pris på 270 kr* kan du snildt købe en til hvert HD-fjernsyn i dit hjem.

Venner og familie kan også caste til fjernsynet med deres egne telefoner eller tablets. Med delefunktionen behøver de ikke engang oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk. I kan bare læne jer tilbage og lade jer underholde sammen på husets største skærm.

Tilslut og afspil

  1. Tilslut

    Sæt din Chromecast i ethvert HD-fjernsyn

  2. Få forbindelse

    Opret forbindelse til dit Wi-Fi-netværk

  3. God fornøjelse

    Cast apps fra din mobilenhed til fjernsynet

Få flere oplysninger om, hvordan du caster

Chromecast

Alt dit yndlingsindhold – på dit fjernsyn.

270 kr* Køb nu