Rapporter vedrørende mobilwebsitet

Et indblik i mobiltrafikken til dit website kan give dig et fingerpeg om, hvorvidt du bør implementere et websitedesign, der er optimeret til mobilbrugere, eller om trafikken retfærdiggør et separat mobilwebsite. Brugen af mobilenheder bliver stadig mere udbredt, og kundernes præferencer ændrer sig, hvilket betyder, at analyse af og optimering til mobil er meget vigtig for din strategi og din succes.

Mobilenhed

Oversigtsrapport: Få et hurtigt overblik over, hvor mobiloptimeret dit website er

I rapporten Oversigt kan du se en opdeling af dine besøgende, alt efter om de bruger mobilenheder eller ej. Her kan du hurtigt finde ud af, hvor stor en del af trafikken der stammer fra mobilenheder, og se vigtige data vedrørende disse besøgende, f.eks. enkeltsidefrekvens og besøgsvarighed, så du kan fastslå, om oplevelsen på dit website lever op til mobilbrugernes forventninger.

Få flere oplysninger.

Rapportering om mobilenheder: Find ud af, hvilke mobilplatforme, der virker bedst

Find ud af, hvilke enheder de besøgende bruger til at finde dit website, så du kan præsentere dit varemærke i de bedste formater for disse enheder. Google Analytics kan vise dig, hvilke mobiloperativsystemer og specifikke mobilenheder der sender besøgende til dit website, din mobilapp eller din side i de sociale medier.

Få flere oplysninger

Kortoverlejringsrapport: Se, hvor mobiltrafikken stammer fra

Når du ser på tal efter placering (fanen Kortoverlejring), får du indblik i de aktuelle oprindelser af mobiltrafik, og du får forudsigelser om, hvor trafikken vil stige.

Få flere oplysninger